Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset vol. III

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Örfil

Guest
Isäukko ja kaksi kaveria on tasan ne henkilöt joihin haluan pitää yhteyttä.
Liki samoilla linjoilla.

Faija, sekä paras kaveri Hlinnasta jonka olen tuntenut jo 40 vuotta, toinen sieltä jonka olen tuntenut 38 vuotta sekä mun setä. Siinä ne jotka on ja pysyy tyynessä ja tyrskyssä ja tuntee mun oikut ja metkut. Ja minä heidän.

Siskolle soittelen kerran vuodessa, mutsille kolme kertaa. Muut sukulaiset treffaan satunnaisesti, huomenna pitäisi lähteä Pohjanmaalle pitkästä aikaa junnun kanssa sukuloimaan.

Forumisteissa on kanssa monta hyvää tyyppiä. Pari yli muiden.
 

Lumipallo

Well-known member
Liittynyt
3.10.2009
Viestit
2168
Facebookkiin kun menin ni parin kauan sitten kadonneen kaverin kanssa kerran turisin, että mitä kuuluu ja miten menee ja mitäs nykyään touhuat, mutta siihen se sitten jäi. Samat turinat olis tullu turistua jos olis vahingossa kadulla törmätty. Ja sitten ei taas mittään yhteydenpitoa. Että se siitä. Ja niiden kanssa, jotka ei oo kauan sitten kadonneita, on tekemisissä muutenkin.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Meille tulee uusi kissa, väliaikaisesti tai sitten pysyvästi jollei oikeaa omistajaa löydy... Tuosta "löytöeläinkodista" lähtee ilmoitus jonnekin.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Voi kun joskus sais kompuutterin sisällön siistittyä. Ihan ihmeellisiä asioita löytyy kun järjestelee. Esimerkiks reilu 2500 karaokebiisiä .avi -muodossa. Kotimaista enimmäkseen kai. Mitähän vittua? Joulukuussa 2010 tullut koneelle. En tosiaankaan laula karaokea, enkä halua että siellä missä olen, moisia aktiviteetteja harrastetaankaan. Samoilta kulmilta löytyi myös yli 20 lastenleffaa .avi:na ja tuota tuota... RussianMistress.complete.siterip.
Pitäis vaan kylmästi tyhjätä kaikki niin ei tarviis aina ihmetellä että mikähän tuo ja tämäkin on, ja miksi se täältä löytyy. Vaihtoehtoisesti vois lykätä täyteen tulleet kovot johonkin laatikkoon, häkkäriin, ja laittaa tyhjä tilalle.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Lopeta se tolkuton waretus.

edit: Paitsi ton russian -jutun voisit uppia mullekki.
 

Jarppi

The Trulli Train
Liittynyt
30.4.2010
Viestit
1407
Sijainti
Home
Pitää kävästä muuruvedellä, parin tunnin lenkki.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Vittu onkohan taas tulossa joku kesätauti, SAATANA!
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Eipä sitä jaksanutkaan konetta siivota. Sen sijaan hankkiuduin eroon muutamista dvd:eeveedeistä. Ja hermothan siinäkin meni, kun mietti että millä arvalla postinneiti meinaa tällä kertaa arpoa hintoja. "Onkos tämä nyt yli 30 senttiä (puhutaan siis postipaketeista), ja painaako tää nyt yli 250 grammaa (edelleen postipaketti kyseessä), jos laitan vielä hitusen kuplamuovia."
Saapa nähdä paljonko tulee takkiin, kun tuon läjän vie postineidin arviointiin. Tuntuu että plusmiinusnollakin on ihan hyvä tulos, kun parin euron juttuja postitse lähettelee. Pääsipä kaksoiskappaleista eroon.
 

Örfil

Guest
Hyi vittu! :yuck:
Onneksi on Kokoomus ja tekijämiehiä tarjolla. Vai voitteko olla eri mieltä?

Tuohon pestiin kun laitettaisiin joku vässykkä lapatossu sosialisti niin ei tulisi kuin laskua kansantaloudelle.

Onko heittää muuta kuin mielikuvia toimessa onnistumisessa?

Minusta Katainen on yksi parhaista pääministereistä kautta aikojen.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös