Mites voi? Missä muodossa...?Äsken paistoin isälleni ja pojalleni pihvejä. Saanut 'Hackmanin kokilta' jossakin esittelypäivänä vinkit paistoon ja näköjään osasin.![]()
Pisteet parsakaalista. Hyvältä näyttää.Mediumina paistamisesta en tiedä, mutta mediumiksi paistamisessa alan olla jo jäljillä. Toisaalta taidan kyllä itsein olla melkoinen mediumtyyppi. Semmoinen regulaari ja mitäänsanomaton. Kun tuo kuvan pihvikin meni vähäsen liian kypsäksi.
Näytä liitetiedosto 17846
medium rare , medium medium vai medium well done ?Sinun tulisi paistaa vieraallesi sisäfilettä mediumina. Onnistuuko?
Kenties ei.Sinun tulisi paistaa vieraallesi sisäfilettä mediumina. Onnistuuko?
Medium +-medium rare , medium medium vai medium well done ?
Noita asteikkoja riittää ja ne eivät välttämättä ole yhteismitallisia toistensa kanssa. Paras mittari on lämpötila, se on ainakin universaali. Jos itse saan päättää niin otan pihviini 53 astetta. Se nousee tuosta hieman kun pihvi lepää ennen ruokailua.medium rare , medium medium vai medium well done ?
Ei toimi jos pihvi on 3 cm paksuYksinkertaisesti paistat vaan kaikki pihvin raa'at puolet tummiksi ja heität lautaseen, siinä sinulle mediumia.
Ei tietenkään toimi, silloin pitää paahtaa vähintään 2 minuutin ajan per pinta ja jokainen pinta samalla ajalla.Ei toimi jos pihvi on 3 cm paksu![]()