Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / KESÄKAUSI 2013

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Prostituoitu oli liian ruma - mies soitti hätänumeroon
Julkaistu: 14.6.2013 10:34

Poliisi on antanut varoituksen brittimiehelle, joka soitti hätänumeroon valittaakseen tapaamansa prostituoidun ulkonäöstä, kertoo BBC.
Länsi-Midlandsin poliisi kertoi saaneensa puhelun soittajalta, joka ”halusi tehdä ilmoituksen kuluttajansuojalain rikkomisesta”.

Puhelu tuli tiistaina sen jälkeen, kun mies oli tavannut naisen, ja tämä ei ollutkaan yhtä viehättävä kuin oli väittänyt.
Pari oli sopinut tapaamisen hotellin parkkihalliin.
- Kun mies oli ottanut ulkonäköasian esille, hän sanoi naisen napanneen hänen autonavaimensa, juosseen pois auton luota ja heittäneen avaimet vihaisena takaisin häntä kohti. Tämän jälkeen mies päätti soittaa poliisille, poliisin tiedottaja kertoi.
Jerome Moran Solihullin poliisiasemalta soitti miehelle takaisin antaakseen ohjeistusta.
- Se oli uskomatonta – hän uskoi aidosti, ettei ollut tehnyt mitään väärää, ja että poliisin pitäisi tutkia naista väärän kuvauksen antamisesta. Kerroin hänelle, että nainen ei ollut tehnyt mitään rikollista ja itse asiassa se oli mies itse, joka rikkoi lakia ostamalla seksiä.
Mies ei antanut nimeään, mutta poliisi onnistui jäljittämään tämän joka tapauksessa. Hän sai vielä kotiinsa kirjallisen varoituksen poliisin ajan haaskaamisesta.
:alppu:
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Samoilla ajatuksilla. Lisää kuvia.
Eipä nuo arkkitehditkään tee yhtään enempää kuin on pakko. Vain satuprinsessa/muumilandiakuvat jotta pikkutakkiporukka pääsee haistelemaan toistensa pieruja ja parit yhdentekevät tekniset laskelmat jotka voi heittää roskiin saman tien.
Kaikkia turpaan saatana.
Näi o. Ja tässä juttua ja vertailuja voittaneista ja toteuneista hankkeista.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Mielenkiintoinen juttu Helsingin huumemaailmasta ruohon(hehheh)juuritasolta nähden. Tutkimus ja kirja Ikuinen säätö menee kyllä lukuun. Arvokasta työtä.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
wtf? :eek!::confused::nope::rolleyes:

Tulehdusepidemian outo syy: Teinit nuolevat toistensa silmämunia

Japanilaisnuorison keskuudessa leviää kummallinen villitys.

Japanissa tulehtunutta silmää suojaavasta silmälapusta on tullut muotiasuste. Teinien keskuudessa yleistyneen silmätulehduksen syyksi on paljastunut outo villitys: nuoret rakastavaiset nuoleskelevat toistensa silmämunia.

Mr. Y -nimellä esiintyvä opettaja kertoo japanilaiselle Naver Matome -nettilehdelle päivästä, jona hän ensimmäisen kerran todisti eriskummallista herkkää hetkeä.

- Menin tunnin jälkeen siivoamaan liikuntasalin varustetilaa. Ovi oli auki, ja kun kurkistin sisään, näin kuinka tyttö- ja poikaoppilas olivat toisissaan kiinni. Kun katsoin tarkemmin, näin, että poika nuolee tytön silmää. Huusin, että lopettakaa heti.

Mr. Y kertoo teettäneensä noin 12-vuotiailla oppilaillaan kyselyn ilmiön yleisyydestä. Noin kolmannes kertoi olleensa joko antavana tai ottavana osapuolena silmämunan nuolemisessa.

Verkkolehti Huffington Postin mukaan villitys on levinnyt myös Japanin ulkopuolelle.

- Ex-poikaystäväni nuoli silmämunaani ensimmäisen kerran noin vuosi sitten, ja se tuntui ihanalta. Nykyään pyydän miehiä tekemään sitä minulle. Se kutittaa ja kiihottaa, 29-vuotias yhdysvaltalaisopiskelija kertoo lehdelle.

Samaan juttuun haastateltu lääkäri varoittaa, että touhu on terveydelle vaarallista. Tulehduksen lisäksi nuoleminen voi aiheuttaa hiertymiä sarveiskalvolle.
http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/2013061417152813_hu.shtml
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Perusjapani.



Niillä parilla ytimäpommilla taisi olla yllättäviä sivuvaikutuksia. Jengi sekoilee enämpi kuin jokin muu jengi joka sekoilee vähempi.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Siis mitä vittua tuo on tuo myrsky 1,50 euron vesilasissa? Monta päivää jauhettu mediassa. Palaute suoraan keittiöön ja lompakolla jos tökkii hinta tai palvelus. Sinne gourmet -mestaan pakko ole mennä.
KOP.

Persaukisille kitisijöille on omat mestansa.
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
http://www.hs.fi/matka/Pilkunjyystö+pilaa+kesälomat+Suomessa/a1370588621524?

Teemat Elämä & Tyyli Matka
Kolumni
Pilkunjyystö pilaa kesälomat Suomessa
10.6.2013 11:36 80

Riku Rantala

Karjahtelin riemusta, kun Hietalahden kauppahalli avasi ovensa työhuoneeni nurkilla. Vihdoinkin tänä ruokapetosten ja feikkisapuskan aikana arvostetaan laadukkaita peruselintarvikkeita. Maailmanluokan savukala, ruisleipä ja mainiot lounaspaikat ovat houkutelleet Hietalahteen myös aimo liudan turisteja. Mahtavaa!

Kunnes paikalle tuli suomalainen byrokraatti. Kuten on uutisoitu, viranomaiset ovat kieltäneet asiakkaita poimimasta herkkuja eri tiskeiltä ja istumasta sitten samaan pöytään. Kauppiaat eivät kuulemma voi muutoin valvoa päihtymistä tai alaikäisten juopottelua.

Uskomatonta. Jos joku on huolissaan humalaisista tai teinidokailusta kauppahallissa, hän on vakavasti vieraantunut todellisuudesta.

Osuin paikalle, kun tätä käytäntöä selostettiin kauppahallissa hämmästyneelle turistille. Matkailija ei ymmärtänyt kolmea asiaa: Miten syömisestä ja juomisesta on tullut tällainen ongelma? Kuka laatii näin typeriä sääntöjä? Miksi ihmeessä niistä ei voida joustaa, jos kaikki läsnä olevat täysijärkiset aikuiset ovat asiasta samaa mieltä?

Tässä kiteytyy jotain hyvin suomalaista. Mietin, olisinko törmännyt vastaavaan missään muualla. En.

Kenellekään ei ole ongelma Lontoossa tai Marseillessa, kun pakistanilaiseen ravintolaan vie oman viinipullonsa – muslimiravintoloitsija peräti kannustaa siihen. Kenellekään ei ole ongelma Sisiliassa, kun lounashummerinsa voi valita suoraan kalastajan jäälaatikosta. Tai Bangkokissa, kun virallisen sulkemisajan jälkeen oluensa saa pahvimukiin kaadettuna.

Miten meistä tuli maailman mittakaavassa poikkeuksellisen neuroottisia?

Suomi on kuin Singapore, Aasian ahdistavin kaupunki. On rahaa, turvallisuutta ja hohtavia pintoja, mutta kieltotauluihin törmää viiden metrin välein: purukumin syöminen on kielletty, junassa opiskeleminen on kielletty, pysäköinti, tupakointi, kaikki.

Suomessa olisi useimmiten edellytykset lähes täydelliseen meininkiin. Mutta täällä onnistutaan ryssimään tunnelma pilkunjyystöllä ja tilannetajun puutteella.

Juuri tästä syystä niin moni viettää tänäkin kesänä lomansa jossain muualla kuin Suomessa. Ei se hinnoista tai eksotiikannälästä johdu, vaan siitä, että täällä ei voi ottaa rennosti.

Riku Rantala Kirjoittaja on Madventures-seikkailija, joka ei usko jouston johtavan heti anarkiaan.
Hesari on viime aikoinaan kunnostautunut säännöistäjoustamisjutuilla. Ei kai se muuten muutu kuin toimimalla niinkuin parhaaksi näkee, ja antaa nipottajien repiä pelihousunsa.
 

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
Hesari on viime aikoinaan kunnostautunut säännöistäjoustamisjutuilla. Ei kai se muuten muutu kuin toimimalla niinkuin parhaaksi näkee, ja antaa nipottajien repiä pelihousunsa.
Ai niinku sä teet liikenteessä? ;)
 

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
Jaahas, Hesan Stadin Länsisatamassa on ollut reipasta meininkiä.

Kaksi kuollut ampumavälikohtauksessa Helsingin Länsisatamassa

Poliisi joutui taltuttamaan miehen ampumalla sen jälkeen, kun hän oli ensin ampunut naista rintaan Helsingin Länsisatamassa. Ampumavälikohtaus sattui Länsiterminaalin lähellä vähän ennen kello yhtä iltapäivällä.

Kaksi ihmistä on kuollut Länsiterminaalin lähellä sattuneessa ampumavälikohtauksessa Helsingin Länsisatamassa. Helsingin poliisin yleisjohtajan komisario Tom Emmesin mukaan mies oli ensin ampunut naista rintaan, jonka jälkeen paikalle saapunut poliisi oli käskyttänyt miestä luopumaan aseesta.

Mies ei totellut käskyä, joten poliisi taltutti aseistautuneen miehen ampumalla tätä lonkkaan. Komisario Emmes kertoo, että mies oli tämän jälkeen ampunut itseään ylävartaloon.

Poliisi vahvistaa, että sekä nainen että mies ovat kuolleet saamiinsa vammoihin. Poliisi ei vielä osaa kertoa mitään syytä ampumiselle, eikä sitä tunsivatko nainen ja mies toisensa.

Poliisi jatkaa ampumisen motiivin selvittelyä sekä tutkimuksia ampumapaikalla. Poliisi joutui ampumaan miestä kiinniottotilanteessa, joten myös poliisin aseenkäyttö tullaan tutkimaan normaalissa poliisirikosmenettelyssä.

Yle Uutisten haastatteleman silminnäkijän mukaan poliisi tuli Länsiterminaalin edustalle rynnäkkökiväärivarustuksessa ja huusi, että pois täältä, jollain on ase. Paikalla olleet olivat juosseet turvaan viereisen Verkkokaupan tiloihin ja kuulleet useampia laukauksia.

http://yle.fi/uutiset/kaksi_kuollut_ampumavalikohtauksessa_helsingin_lansisatamassa/6690824
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Hesari on viime aikoinaan kunnostautunut säännöistäjoustamisjutuilla. Ei kai se muuten muutu kuin toimimalla niinkuin parhaaksi näkee, ja antaa nipottajien repiä pelihousunsa.
Söin tänään chilihärkää tuolla, josta ilmeisesti etova olo. Eikä ollut edes hyvää vaikka kaveri kehui ja käski tilaamaan.
 

Urpo

Banned
Liittynyt
17.12.2012
Viestit
113
Hesari on viime aikoinaan kunnostautunut säännöistäjoustamisjutuilla. Ei kai se muuten muutu kuin toimimalla niinkuin parhaaksi näkee, ja antaa nipottajien repiä pelihousunsa.
Hesarihan teki äskettäin ryhtiliikkeen heivaamalla vanhoillislestadiolaisen vastaavan päätoimittajan helvettiin. Kiitos siitä. Heti tuli juttua mm. Irlannin aborttilainsäädännöstä. Pentikäisen potkujen jälkeen tilasin itse taas lehden.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös