Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / KESÄKAUSI 2013

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
No mut jos kaikki kolme on samaa paskaa ni eiks se oo ihan sama mikä mainitaan?
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Jossakin kohtaa historiajatkumoa ja itäblokkia lopettivat tuon homman. Ensimmäisenä poistivat postimerkeistä nämä kuvat. Huomasivat että on liian ristiriidassa läntisen huumorin kanssa. Breznevhän tuossa, tuo nimeltä mainitsematon kaveri.

Saattanut yrittää imuttaa Kekkostakin. Onhan se mahdollista. Vaihdettiinko ehkä kieltä, sitä ei historia kerro.
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24276
Sijainti
lappeen Ranta
Tekeekös homoilu steriiliksi, vai miksi se estää paneskelun lisääntymistarkoituksessa?
Bill Maherin ohjelmassa Dan Savage -niminen heppu, osittain vissiin ohjelmassa mukana olleita vanhoillisia kaiffareita trollatakseen, kertoi miten Jumala kykenee ihmeisiin ja hän sitten vaan jatkaa aviomiehensä hedelmöittämistä ja toivoo jälkikasvua siunaantuvan. Edelleen sama heppu kertoi miten homot ovat peräisin heteroista ja esitti ajatuksen, että heterot ovat koteloita ja homot perhosia. Pätkä löytyy youtubesta kun laittaa hakusanoiksi miesten nimet.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

No jopas!

Ilkka sanoi:
Karhu on käynyt miehen kimppuun Alavudella tänään sunnuntaina iltapäivällä.

Karhu hyökkäsi metsässä liikkuneen miehen kimppuun, ja mies on loukkaantunut.

Poliisin mukaan mies on saanut vammoja, mutta hengenvaaraa hänellä ei pitäisi tämän hetken tiedon mukaan olla.

Poliisi teki iltapäivän aikana päätöksen, että karhu lopetetaan, jos se tavataan tapahtumapaikan läheltä ja jos se osoittautuu vaaralliseksi.

– Karhua seurattiin, mutta karhu on nyt poistunut sellaiselle alueelle, että siitä ei pitäisi olla enää ihmisille vaaraa, totesi ylikonstaapeli Pasi Härkönen Etelä-Pohjanmaan poliisilaitokselta tänä itana kello 18 jälkeen Alavuden Pollarinkylän metsästysmajalla.
 

Hartsa76

Well-known member
Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7206
Tuli olo, jottei turhaan ole menneet YLE-veroni.
Minulle taas on joskus tullut roskapostiviestejä jotka lähetyspäivän perusteella on lähetetty tulevaisuudesta, joten sen perusteella voisi kuvitella, että joku on tulevaisuudessa keksinyt laitteen jolla voi lähettää sähköpostia menneisyyteen.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Nonih, odotan innolla sitä hetkeä, kun voin hoitaa asiani täällä äidinkielelläni :thumbup:

Itävaltalaisilla opiskelijoilla synkkä innoitus suomen kielen opiskeluun

Opettajatkin ovat ihmeessään uudesta innostuksesta: Suomen kieli on kasvattanut suosiotaan itävaltalaisopiskelijoiden keskuudessa, kertoo IceNews-sivusto.
Kun Wienin yliopiston opiskelijoilta kysyttiin syitä opiskeluaineen valintaan, 97 prosenttia vastaajista ilmoitti syyksi suomalaisen metallimusiikin.

Innoittajina kieliopinnoille toimivat siis synkät suomalaisbändit kuten Children of Bodom, HIM, Stratovarius ja Nightwish.

CIMO:n (kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskus) yksikön päällikkö Marjut Vehkanen piti opiskelijoiden vastauksia yllättävinä.

Asiantuntijat ovat otaksuneet, että kiinnostus suomen kielen opiskeluun kumpuaisi enemmän esimerkiksi arkkitehtuurista tai Kaurismäkien elokuvista.

Suomen kielen opiskelu ei ole niin vaikeaa kuin toisinaan oletetaan. Vehkasen mukaan haaste on siinä, ettei kieli muistuta juuri mitään toista kieltä, mutta vaikeimmin opittaviin kieliin suomi ei kuulu.

Suomen kieltä voi tällä hetkellä opiskella yli sadassa yliopistossa 30 maassa.
Lue lisää aiheesta: Tyoelama

IS
http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288591049938.html

Mitä artikkelissa mainittuun Kaurismäkeen tulee, niin keskiviikko-iltana törmäsin paikallisessa johonkin itävaltalaiseen elokuva-alan kundiin, joka kuultuani tulevani Suomesta, ryhtyi kehumaan Kaurismäkeä maasta taivaaseen. Vaati jopa muilta paikallaolevilta respektiä mua kohtaan, koska olen Kaurismäen maamies :eek:
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös