Tais varovainen arvio olla tuhat kauppaa.Mulle käytännössä ihan sama, mutta jo ihan periaatteesta vastustan moista. Täysin naurettava ajatus, jolla ei saavutettaisi yhtään mitään paitsi turhaa vitutusta sekä muutaman kyläkaupan konkurssi.
Tais varovainen arvio olla tuhat kauppaa.Mulle käytännössä ihan sama, mutta jo ihan periaatteesta vastustan moista. Täysin naurettava ajatus, jolla ei saavutettaisi yhtään mitään paitsi turhaa vitutusta sekä muutaman kyläkaupan konkurssi.
Sait yllytettyä.Tääkö se nyt on sitten niin vakava aihe, että kukaan ei ole edes hassutellakseen vastannu kyllä?
Veikkaan, että tämä laskelma perustuu idean vastustajioen arvioihin ja on näinollen tarkoituksellisesti yläkanttiin laskettu, mutta vaikka niitä ei menis kumoon yhtäkään zipaletta, pitäisin ideaa naurettavana ja ITG:n lailla soisin kaikkien käyttämällä valmistettujen juomien siirtyvän ruokakauppoihin. Valistus on ihan jees, mutta ei jatkuva holhoaminen.Tais varovainen arvio olla tuhat kauppaa.
THL:n Pekka Puska taisi ainakin olla tuota mieltä. Siis sitä, että III-veroluokan olut Alkoon. Tai ainakin, että alkoholin saatavuutta pitäisi rajoittaa.Typerä ajatus, heijastaa suomalaista isoveli valvoo holhousyhteiskuntaa edes ehdottaa tällaista 2000-luvulla. Kukkahattutäti-touhuja.
niin eikä mikään kulttuuri muutu väkisin muuttamalla tai sormia napsauttamalla. Kulttuuri muuttuu, jos kansa niin haluaa.Holhoamiseen viittaaminen on tietenkin yksi pointti tässä keskustelusssa, mutta nyt voidaan puhua hyvin perustein siitä, miten tässä asiassa holhotaan väärin.
Jos tahdotaan kehittää Suomeen keskieurooppalaista juomakulttuuria, ei se ainakaan auta asiaa, että ministeri sanoo alkoholin määrän olevan oluenjuojalle yhdentekevä seikka. Kannattaisi tutustua olutkulttuuriin ja oluenvalmistusprosesseihin ennen kuin avaa suunsa.