Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol VI

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
Määgin, kun Kouvokin laitto. Tosin mulla oli tossa päällä vaikka mitä esim. gimp2, eclipse, opera, ff, tomcat/liferay server, mongodb.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Onks toi lithography niinku kikkelin pituus?

Edit: vitsi oli oma keksimä
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Litografia (kivipaino, kivipainanta, kivipainotaide) on tasaiselle pinnalle käytettävä painomenetelmä.

Eli painaa vaan.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Jätkät vaan vertailee kikkeleiden pituuksia täällä.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26883
Tämä lomautusjakso mulla ei oo varsinaisesti vielä alkanut, kun nyt ensin keskiviikkoon asti oon siis pekkasilla. En käsitä miksi, mutta jos oli pekkasia varastossa, niin ne joutuu pitämään ensin pois ja loppuajaksi joutui lomautetuksi, yhteensä neljäksi viikoksi. Näin tuotantojohtaja suuressa viisaudessaan oli päättänyt.
Saattaa olla ettei lomautuspäivistä makseta, jos on vapaapäiviä säästössä. Muistelisin, että meillä lomautusten alkaessa syksyisin on pitänyt ensin käyttää viimeisetkin kesälomapäivät. Keväällä, kun on lomautus alkanut, on työkkäriin annettu lomautussuunnitelma jossa otettu kesälomat huomioon (kesällä tauko lomautuksissa) niin sitten ovat kevään päivät hyväksyneet lomautuspäiviksi. En ole varma, mutta ei välttämättä ole tosiaan pomosi päätös tuo.

Meillähän oli siinäkin kikkailua, kun vajaata työviikkoa tehtiin. Yhdestä lomautuspäivästä/viikko ei olisi saanut täyttä työttömyyskorvausta vaan piti olla joka toinen viikko 2 päivää lomautettuna ja joka toinen viikko normaalisti töissä.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös