Juomisilmoitukset #3

oldez

Well-known member
Liittynyt
14.3.2003
Viestit
19491
Aion tänään hörppiä lonkeroa, jota hain Alepasta! :ahem: Vuosien saatossa siitä on tullut ainoa alkoholijuoma, josta välitän edes hiukan. Ja ulkomaillahan vastaavaa ei oikein löydy, joten puutteessa olen. En ole oppinut tekemään sitä itse, vaikka olen lätrännyt vaikka kuinka.
Eihän se ole kuin giniä ja greippilimua. Toinen vaihtoehto on sitten brandya ja pommacia.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Viime keväänä http://www.ibood.com/ myi Lonkeroa kympillä tai kahdella per koppa. Tilasin 4 koppaa.

Saatuani keissit himbeen huomasin että näiden päiväys menee hetikohta umpeen. Viimiset vedin napaani kun ne oli vuoden vanhoja. Ihan samaa litkua kun aina, muutaman kun vetää niin alkaa maistua liian makealta. Lantrinkina kyllä käy.

Eli: vetää vaan :alppu::ahem:
No vedän sitte, jääkaapissahan se tölkki on ollu jatkuvasti. Vedän tosin lasin kautta, näkee ainakin isommat klöntit.

Bisseä olen useemmankin kerran juonu melkein vuoden parasta ennen päiväyksen jälkeen. Sen verran harvoin tulee juotua olutta himassa, että pääsee helposti vanhentumaan eikä niitä päiväykssiä sitten tule kuitenkaan tarkkailtua kuin joskus sattumalta, yleensä siinä vaiheessa, kun tölkki on jo tyhjä. Eli ei niissä tölkkibisseissä mitään eroa vuodenkaan jälkeen huomaa, lasipullosta en osaa sanoa, siinä pilaantumisriski lienee astetta suurempi.
 
Viimeksi muokattu:

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Eihän se ole kuin giniä ja greippilimua.
Juu ei tietenkään ole, vaan eipä ole sitä tavallista harmaata greippilimuakaan ihan jokapuolella noin vaan saatavilla, yllättävää kyllä. Tossa vaan on sekin, että jos tekee mieli juoda yks lonkero himassa, niin jotenkin sääli ostaa ja avata sen vuoksi kokonainen greippilimppari ja sitä giniäkin tietty tarttis (se tosin ei mee ihan niin äkkiä pilalle avattunakaan) eli jää vaan helposti sitten juomatta. Ei ole tullut koskaan mieleen kysyä täällä ravintolassa, löytyykö niiltä greippilimua, mutta olen melko varma, ettei löydy.
 

Kaktus

Well-known member
Liittynyt
20.7.2001
Viestit
4980
Ei se lonkero olekaan oikein hyvää muualta kuin hanasta, siksipä piti lähteä ulos maistamaan. :D

Onko Suomeen paluu pysyvä vai väliaikainen olotila?
Olen täällä toistaiseksi vain kesän.

Eihän se ole kuin giniä ja greippilimua. Toinen vaihtoehto on sitten brandya ja pommacia.
Maku on kammottava ainakin niissä litkuissa, jotka sekoitin.

Ilmeisesti niissä greippilimuissakin on eroa, greippimehuakin kokeilin, ei onnistu.. pitääpä testata tuota brandya ja pommacia jos niitä löytyisi.
 
Ylös