Trullinkaasu
Well-known member
- Liittynyt
- 17.6.2007
- Viestit
- 9312
Kynsiä.
Komp. Mutta kun liha on rakasta ja raha likasta.kasvissyöjä. Voisi harkita taas asiaa.
En minä sekuntikellolla. Mutulla vetänyt, enkä mielestäni liian kuivaksi saanut.Kauanko noin yleensä paistat kalaa per puoli?
On nimittäin hyvin yleistä, että kala on 'yli' lähes aina kun sitä saa.
Vaikkapa siten. että kurskille maksettaisiin siitä ettei valokuvaa enää ikinä koskaan lain.Uskoisin että jos Kurskille annettaisiin käteen paketti Marie -keksejä ja lautanen sekä pyyntö asetella ne keksit siihen lautaselle ja ottaa niistä sitten kuva, siitä muodostuisi jotain öklömössöä.
Tuota taitoa pitäisi jotenkin hyödyntää kaupallisesti. Täytyy miettiä asiaa että kuinka...
Muuten sama, mutta nootit huomioitu ja vesi korvattu maidolla sekä lisätty tabasco täytteiden paistomausteisiin.Munakasta.
Täytteenä sipulia ja valkosipulia kuullotettuina ja silputtuna, kera paistettujen ja pilkottujen makkaroiden. Mausteena suola ja mustapippuri.
Note to self: ensi kerralla munamassan sekoitus uudelleen ennen paistoa. Suola oli vähän "keskittynyttä". Vettäkään ei välttämättä niin paljoa tarvitse.
Laita käytäntö voimaan.Vaikkapa siten. että kurskille maksettaisiin siitä ettei valokuvaa enää ikinä koskaan lain.
Hämmentävää sekin että ne ei vie ruokahaluja ja ei niihin oo viel kuollutkaan, ainakaan tähän päivään mennessä.Kurskin ruokakuvissa on hämmentävän sama tunnelma kuin esitutkintapöytäkirjojen rikospaikkakuvissa. Kurskin kuvat toki vievät ruokahalun tehokkaammin.
Siinä yhdessä leffassa tais lähtee, ei viitti matkia.Riittääkö vitonen?
Copy that...Enpä kyllä muutakaan syytä keksi miksi joku ruokansa kuvaisi ja nettiin laittaisi. Semminkin kun vastakaikuna on luvassa pelkkää vittuilua.