markoj
Custom User
- Liittynyt
- 28.12.1998
- Viestit
- 38925
En löytänyt tällaista otsikkoa, joten perustin sen. Aloitetaan ajankohtaisella aiheella, miten nautit omenan?
Itse ensiksi pesen omenan ja sen jälkeen ravistan tiskialtaassa liiat vedet pois. Seuraavaksi halkaisen omenan kahtia siemenkodan suuntaisesti, jonka jälkeen poistan molemmista puoliskoista kahdella taitavalla viillolla siemenkodat. Tämän jälkeen katson vielä onko omenassa tummentumia tai muita epäesteettisiä kohtia ja poistan nekin. Nyt omena on valmis nautittavaksi.
Itse ensiksi pesen omenan ja sen jälkeen ravistan tiskialtaassa liiat vedet pois. Seuraavaksi halkaisen omenan kahtia siemenkodan suuntaisesti, jonka jälkeen poistan molemmista puoliskoista kahdella taitavalla viillolla siemenkodat. Tämän jälkeen katson vielä onko omenassa tummentumia tai muita epäesteettisiä kohtia ja poistan nekin. Nyt omena on valmis nautittavaksi.