Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / KESÄKAUSI 2014

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä

Hartsa76

Well-known member
Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7206
Ja höpö höpö.

Aika heikosti ovat kiusaamiset loppuneet hyssyttelyllä. Kun kiusaaja on sillassa ja itkee armoa, sillloin tilanne muuttuu.

Aina vaan silitetään kiusaajaa ja selän takana homma jatkuu entiselllään. Lapsetkin osaavat olla julmia, se pitää muistaa.
Minä en todellakaan puhunut siitä, että kiusaaminen voitaisiin ratkaista hyssyttelyllä vaan siitä, että kiusaaminen voidaan ratkaista ainoastaan sillä, että lopetetaan hyssyttely ja sen lisäksi minä totesin, että kiusaajia pitää pelotella kiusaamisen seurauksilla.

Sitä paitsi jos kiusaaja huomaa uhrikseen valitsemansa henkilön olevan liian vahva hän ei todellakaan lopeta kiusaamista vaan etsii uuden kohteen itselleen kiusattavaksi ja näin ongelma ei katoa mihinkään vaan sitä ainoastaan kierrätetään eteenpäin.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Itseasiassa jopa se tärkein. Pidän itse maahanmuuttajana paheksuttavana sitä, että tässäkin maassa asuu ihmisiä, jotka ovat asuneet täällä jo muutaman vuosikymmenen, mutta jotka eivät edelleenkään osaa kieltä kuin korkeintaan auttavasti, jos edes sitä. Valitettavan usein tuo koskee juurikin naisia, jotka ovat kotona (eikä heillä näiniollen ole minkäänlaista kontaktia työelämän kautta itävaltalaisiin), mutta on niitä miehiäkin, jotka ilmeisesti eivät työssään ole tekemissä juuri muiden kuin maamiestensä tai toisten ulkomaalaisten kanssa (tiedä miten sitten kommunikoivat keskenään). Kyllä mä jossain määrin ymmärrän itävaltalaista virkamiestäkin, joka vittuuntuu henkilön kielitaidottomuuteen vaikka papereista näkee selvästi, että on asunut maassa jo vuosikaudet. Suurin ongelma on sitten näiden jälkikasvu, joka tupsahtaa koulun ensimmäiselle luokalle täysin kielitaidottomina. Näillehän kaavailtiikin pakollista lastentarhavuotta (mielestäni hyvä idea), mutta en nyt juuri muista menikö tuo koskaan läpi enkä jaksa juuri nyt googlettaakaan.

Vaikeita asioita, joita on vaikea lähteä kovin nopeasti muuttamaankaan. Kansalaisuutta ei taida sentään kovin kielitaidoton helpolla saada, koska ei läpäise tarvittavaa testiä.
Tuo ongelma on aina, kun on hieman enemmän maahanmuuttoa. Sama koski Ruotsiin menneitä suomalaisia. Esim. pappan sisko ei koskaan oppinut puhumaan niin hyvin ruotsia, että ois ilman apua selvinnyt virastoissa asioinnista tai muusta hieman hankalammasta. Asu kuitenkin 60-luvun lopulta kuolemaansa asti siellä. Eli jotain 40 vuotta. Ongelma liki aina katoaa ensimmäisen sukupolven mukana, ellei muutto ole ihan tolkutonta kera ghettoutumisen.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Minä en todellakaan puhunut siitä, että kiusaaminen voitaisiin ratkaista hyssyttelyllä vaan siitä, että kiusaaminen voidaan ratkaista ainoastaan sillä, että lopetetaan hyssyttely ja sen lisäksi minä totesin, että kiusaajia pitää pelotella kiusaamisen seurauksilla.
Kyllä, juuri näin. Siksi löin jamppaa nokkaan.
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Ongelma liki aina katoaa ensimmäisen sukupolven mukana, ellei muutto ole ihan tolkutonta kera ghettoutumisen.
wienissä tuota ghettoutumista on valitettavasti jossain määrin jo tapahtunut. On alueita, jossa ollessasi et uskoisi olevasi Itävallassa vaan pikemminkin Istanbulissa. Liikkeet, ravintolat, ihmiset... kaikki ulkomaalaisia, luetaan synnyinmaan sanomalehtiä ja televisiota katsotaan sateliitin kautta. Ei kai tuo sitten ole ihme, jos ei kieltä opita, kun sitä ei tarvita kuin äärimmäisissä tapauksissa. Aika vaikea tuota on kuitenkin lähteä enää korjaamaankaan.
 

Makkonen

Guest
Ilta-Sanomien lööppi:"Armi Kuuselan paluu synnyinkuntaan:TIUKAT TURVATOIMET" Aika turhaa, se on niin vanha ettei se kenellekään mitään tee.
 

Formulanomi

Seksikäs rumä kääpiö
Liittynyt
22.10.1999
Viestit
41380
Sijainti
Toisaalla
Tottakai tiedän. Naurettavaa on naisen ajatus, että hän tarvitsee turvatoimia käydessään synnyinmaassaan. Ei eletä 50-luvulla kumminkaan, jolloin hän oli iso stara.
Iso osa Suomen kansasta on vanhempia kuin teikäläinen, joten varmaan Armi Kuuselaa pidetään yhä edelleen isona starana ( kun huomioidaan maan ikärakenne jne. Täältä löytyy ikäpyramidi ihastaltavaksesi. http://www.findikaattori.fi/verti/Graphserver.png?Gedit=false&ifile=../quicktables/findikaattori/vaesto/ikarakenne&x=800&y=600&lang=fi )

Kuuselalla lienee huomattava omaisuus ja asunut pitkään ulkomailla. Varmastikin siellä on tarvittu aina turvatoimia eli ehkä tuo tarve juontaa juurensa tästä tottumuksesta. Vaikkei siis välttämättä Suomessa (eikä tämäkään ole enää mikä lintukoto - kiitos hörhöille tästä!) mitään ehkä tapahtuisikaan ilman turvatoimia. Niin ja käsittääkseni Armi Kuusela on aina ollut omintakeinen, diivamainen "maailmankansalainen".

Perin outoa tuo naureskelusi siis. :D Ihan selvähän se on, että Armi tarvitsee ainaskin yhren rotevan miekkosen pitämään maalaisjuopot erossa itsestään.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
Tottakai tiedän. Naurettavaa on naisen ajatus, että hän tarvitsee turvatoimia käydessään synnyinmaassaan.
Sitä tiedä kuinka innokkaasti siellä synnyinpitäjässä on mammaset ja pappaset nuoruudenidolinsa hihassa roikkumassa. Siellä perämettässä kovin usein mitään mainittavaa tapahdu niin on varmasti naapurikirkonkylienkin asukkaat nimmareita pyytämässä.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Hassua miten näin todellisuudesta vieraantunut ihminen voi olla ministerinä. Ja vieläpä sosiaali- ja terveysministerinä. Ei varmaan ketään yllättänyt mistä puolueesta tuollainen aivopiereskelijä tulee.

Tuloja puntaroinut Räty unohti sadattuhannet suomalaiset

Sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty on saanut osakseen ryöpytystä, kun hän ihmetteli perjantaina julkisuudessa, kuinka moni suomalainen mahtaa tienata alle 2 100 tai 2 600 euroa.

Perjantaina julkaistun Verkkouutisten haastattelun mukaan Rädyn käsityksen mukaan alle 2 100 tienaavia on vain "hyvin pieni osa suomalaisista vanhemmista".

”Kuinka moni suomalainen löytää itsensä ryhmästä, joka tienaa alle 2 100 euroa tai 2 600 euroa?” Räty kysyi.

Poliittiset vastustajat ja nettikeskustelijat ovat parjanneet lapsivähennyskeskusteluun osallistunutta Rätyä siitä, että hän on vieraantunut pienituloisten suomalaisten todellisuudesta. Sosiaalidemokraatit julkaisivat vastauksen Rädyn pohdintoihin Twitterissä: puoli miljoonaa suomalaisvanhempaa tienaa alle 2 100 euroa kuukaudessa.
 
Ylös