Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol IX

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Ukrainan kriisi (ja talouspakotteet), Katsan kriisi, Ebola, Islannin tulivuori, ISIS... Mitä jos vaan heittäyvvyttään lattialle sikiöasentoon peukalo suussa itkeskelemään?
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Johan on tööttiolo kun töissä on. Aivot raksuttaa nollaa. Missähän kohtaa päivää mä herään. Toisaalta, en eilen kakkinut lainkaan, että liekö semmonen ummetusahdistus päällä.

Esimies kävi kysymässä että mitäs ne tällaiset "elämämmuutokset ovat mitä facebookissa kirjoittelit", vastasin, että ajattelin lopettaa alkoholin käytön - siis ainakin joksikin aikaa. Ei terveydellisistä syistä vaan taloudellisista.

Leevi kävi eilen lekurissa tuon ontuvan jalkansa takia, eipä se siellä tietenkään lääkärisedälle mitään näyttänyt. 130 euron lasku ja kipulääkkeet matkaan. Kolmen viikon päästä kontrolli. Sitten käytiin vähän Gigantissa ostamassa uutta astianpesukonetta. 410 € meni sinne.

Öljyrahoja pitäisi säästää ja viisaudenhampaan leikkauskin on tulossa. Lisäksi tuo nuorimmainen täytyy leikkuuttaa -> 450 €.

Välillä sitä on hankala ymmärtää kuinka nuo rahat vaan kaikkoaa ja luottovelka vaan kasvaa.

Ja onhan tuossa muitakin juttuja. Mutta tuota, positiivinen asenne vaan ja sillai, EI SAA STRESSATA, koska muuten tulee sydänongelmia ja kaikkea muuta paskaa.

EDIT: Ainiin, otettiin musta lehteen kuvia kera Leevin.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Domp! Otetaanpa ryyppäämättömyyskisa. Aika alkaa nyt. Palkintona säästetyt rahat ja parempi terveys ja voi vittu että on paskat palkinnot.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Ai kouvo on kans messissä.
Ketä muita?

Ilmoittautuneet:
1. Domppari
2. burb
3. kouvo
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Vesisade käy tosi hyväksi perusteeksi jättää puuhommat tulevaisuuteen ja siirtyä tähän päivään, eli litran viinipönikän tuhoamiseen.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Ei tässä mittään. Stressata ei saa. Ai saatana kun stressattaa tuo stressauksen kieltäminen.

Huhu. *laskee kolikoita*
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös