Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol IX

Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Liittynyt
24.1.2004
Viestit
10131
Sijainti
Oslo
Vaimo oli saanut eilen työnantajaltaan joululahjaksi iPad mini 3:n. Itse sain repun, jossa oli ruokaa ja pari pullollista punkkua.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26884
Viinipullon oli pomo meillekin ostanut. Vaikka luulisi hänen olevan tietoinen, ettei meistä äijistä kukaan viiniä juo. Ehkä juuri siksi.
 
Viimeksi muokattu:

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Työjoululahjukset ovat kuluvalla viikolla rajoittuneet 12 juuston juustolajitelmaan, aktiivisuusrannekkeeseen (tjsp), 3 pulloon konjakkia, 4 pulloon punaviintä, Pentikin puutarjottimeen ja pöytäliinaan, Finlandiavodkaan ja ruotsalaisvalmisteiseen valurautaiseen keittiöpataan.

Saas nähdä onko talouden taantuma ja alennustila todellakin vähentänyt lahjojen jakajain runsaskätisyyttä vai vieläkö ensi viikolla työpöydälle ilmestyy lahjuksia malliin entiseen.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26884
Ranneke, joka on yhteydessä sun puhelimeen tai tablettiin, joka ilmoittaa sulle milloin olet laiska paska. LIIKU!
Kuulostaa hyväntahtoiselta joululahjalta rakkaalle lähimmäiselle. Tuolla kouvokin saa mamman ilmeen maireaksi nuutinpäivään asti.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Lapset lähtivät. Nuorempikin meni alkuillaks hoitoon. Ajattelin että no nyt on rouvalla joulupiparia tarjolla, ja melkein jo availin housunnappeja, kunnes näin kuinka hän kantoi sälää ja joulupaperia keittiöön. Saatana. Alkoi paketoimaan. Vitun joulu perkele.
Aamusella kyllä tarjoili torttua ja piparipullaa, ja tarjoukseen toki tartuinkin. Itse taasen tarjouduin sen jälkeen nousemaan vuoteesta aikaisemmin, jotta hän sais koisailla pidempään, vaikka olis tavallaan ollut mun vuoro koisailla. Saihan hän toki sellaiset kyydit, että varmasti nukuttikin. Röyh. Ja kyllähän hänkin tarttui tarjoukseen.

Onneks mulla on lohtusuklaata tässä. Hieman vaan korpeaa, kun tossa Fazerin konvehtirasiassa on yhteensä 6 kappaletta kahvin makuisia konvehteja. Neljä lattea ja pari cappucchhcchhinotoffeeta. Ja kahvi ei kyllä kuulu suklaaseen, vaan suklaan kanssa. Taidanpa keittää kahvit. Oho, ihan syömätön lihapulla tossa!
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös