Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol X

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
Kukaan ei säikähtänyt. Kylmähermoista sakkia.
Viime viikolla reisusa kattelin, kun joku pultsari istuskeli jalkakäytävän keskellä olevalla penkillä ja oli naamioinut itsensä pensaaksi. No kaksi isoa pensaan oksaa sillä oli käsissään ja niitä piti itsensä edessä. Naisihmisen tullessa kohdalle ukko levitti käsiään ja karjaisi. Kyllä siinä aiemminkin joku hiukan kirkaisi, mutta eräässä seurueessa ollut viiskymppinen rouva ajoi paalupaikalle. Kukaan muu niistä tainnut säikähtää, mutta tämä rouva pudotti laukkunsa ja ulvoi noin kymmenen sekuntia kädet naaman edessä täristen. Ihmiset sadan metrin säteellä kääntyi katsomaan ja naurunremakka täytti tienoon. Minuuttitolkulla piti rouvan seisoskella jalkakäytävän laidalla itseään keräämässä ennen kuin pystyi/kehtasi jatkaa matkaa. Ihme säikky. Työkaverini ei olis huutanut tossa tilanteessa, se olis pudonnu polvilleen, lie huvittaisi kansaa sekin.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Kikkeli on jotenkin tosi huonossa asennossa tuolla alushousussa. Ei mikään asettelu tunnu auttavan. Ahistaa.
 

Captain Howdy

Well-known member
Liittynyt
6.6.2001
Viestit
20416
Joutuukohan tässä nyt asuntokaupoille... Myyjä ilmoitti halunsa tehdä kauppaa kanssani. Ja just kun kerkesin manata, että rintamamiestaloa en sitten varmana osta. Domppari auta!
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Alppu on sekaisin kuin seinäkello, jos oletetaan että ko. seinäkello on erittäin sekaisin.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Vihelsin äsken jotain Dingon kappaletta jota en tunnistanut. Rytmitin teostani tahdikkaalla yskimisellä. Ihan Euroviisukamaa.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös