Kantsii metsän sieniä laitella, paljon parempaa kuin herkkusienellä.
Ei ole kyllä tullut tehtyä pizzaa useampaan vuoteen, eikä parane tehdäkään koska sienet loppu jo syksyllä.
Ne kun sopii mihin vain.
Josko tänä vuonna saisi kerättyä tarpeeksi. Korvasientä tuli jo syötyäkin, sitä vaan en itse uskalla keräillä. Ei kyllä lähimmässä metsässä sattunut simmuihinkaan kun kävin kävelemässä tässä joku päivä. Olikohan toi perjantai.
Kaupan pizzat on omituisia, enempi sitä pohjaa kuin syömiskelpoisia osasia niissä. Useampi grandiosa tuli syötyä koska niissä niitä lipukkeita jotka jäi käyttämättä, kun heitin vahingossa roskiin, ei ollut kummoisia ne.
Lähipizzeriasta ollut sellaisia huhuja ettei parane käydäkään semmosissa. Ihan peräti lehden uutisiin oli päässyt paikka, vaikka paikan nimeä ei kerrottu, sanovat. Töissä ollessa joskus kun kävi, niin ei oikein missään sellasia hyviä ohuita pizzoja ollut, oisko lie rossossa yhä? Enempi kyllä pikaruokana nakkikioskeja harrastin jos ja kun ei keittiössä ollut matkalla ollessa.
Niin ne täytteet, sieniä, jauhelihaa ja juustoa.
Voi sitä ananastakin laitella jos sattuu sellasta olemaan.
Tonnikala, juusto, ananas voisi olla ihan syötävää sekin jollei sieniä ole eikä kalalla käy.
Yksi kumma juttu myös noissa kauppojen ja pizzerioitten pizzoissa että pitäisi olla melkonen
jotta ehtisi sen lämpösenä syömään.
Itse kun tekee, voi ottaa sopivan palasen joka pysyy lämpösenä ja sitten toisen ja kolmannen jne. jos yhä nälkä on.