Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset, vol XI

FO110K

Banned
Liittynyt
3.1.2001
Viestit
15345
Lyhin lentomatkan vaatinut reissu on itellä ollut 5 päivää kun käytiin Madridissa toissakeväänä kaveriporukalla. Loput on 1-2 viikkosia ja sitten toi vuoden takainen 6 viikon pätkä. Yksin reissaaminen istutti sinällään vittumaisen kaukokaipuun kipinän, että tekisi mieli lähteä kiertämään maailmaa keskenään nyt vaikka puoleksi vuotta. Nämä viimepäivien pakkaset kyrsii myös aika raskaasti kun viime talvena ei tarvinnut moisia kärvistellä.
Työpäivän takia lyhyin reissu itsellä, aamukoneella toimistolle ja iltakoneella takaisin.
Ei ollut vaihtoehtoja kun piti olla seuraavana aamuna taas kotikonttorilla hommissa ja edeltävä päivä oli sukujuhlat.
Noh, rankkoja reissuja moiset....
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Itse perustin tänään yhtyeen nimeltä Ihmistivoli.
Olemme aikaamme edellä ja julkaisemme ensimmäisen singlemme 'Jalat' pelkästään telepaattisessa muodossa omassa päässäni. Tervetuloa kuuntelemaan!
Ihmistivoli on hajonnut musiikillisiin erimielisyyksiin.
Uusi orkesterini Nahkaparaati esittäytyy nyt debyyttisinglellään 'En saanut maahanmuuttajalta mitään'. Letkeän ja menevän pinnan alla on rivien väliin piilotettuna voimakkaasti kansallissosialistinen ja hikinen sanoma. Kuunnelkaa ja peukuttakaa.
 

Saunatakki

Walk a Crooked Mile
Liittynyt
3.8.2014
Viestit
2319
Minä ja eräs kaverini perustimme vuosia sitten yhtyeen nimeltä Mulliganes. Suurimmasta vaikuttajasta ei liene epäselvyyttä. Yhtye kuitenkin hajosi kaikessa hiljaisuudessa melko pian perustamisensa jälkeen.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Kuulisin mielelläni perusteluja.
Ai siis että miksi ei sais leikata?

Nihkeä suhtautumiseni asiaan oli ennen kaikkea jonkinlainen alkukantainen reaktio. Ettäkö multa vietäisiin jotain sellaista pois, jota olen kasvattanut ja vaalinut koko ikäni? Ei, sanoivat äänet sisällä pääni, EI! Tuollainen ei tuntuisi luonnollisesta tai tarpeelliselta. Ja luopumisen tuska voisi olla henkisesti kovempi kuin toimenpiteen fyysinen rajuus, raakuus tai kipu.
Mutta jos ajatellaan kylmästi faktoja: mitä hyötyä mulle on ollut kelleistäni? Entä muille? (tuskin paljoakaan) Mitä hyötyä voisi olla siitä, että ne nipsaistaisiin pois? Maailmanrauha?

Kyllä tässä joutuu nyt hyvin tarkasti miettimään mikä on oikea ratkaisu.

Koska olen äärimmäisen fiksu ja älykäs, voin varmaan ylittää sen rajan missä tarkastelen tilannetta ulkopuolisen silmin, enkä pelkästään omasta, itsekkäästä näkökulmastani.
Mulle tietenkin kellini ovat rakkaat, mutta mistä se rakkaus kumpuaa? Onko se vain tottumusta? Entä jos olen elänyt valheellisesti koko ikäni, ja kellini ovatkin vain haitaksi? Kiskotaanhan ihmisiltä ihan hyvästä syystä viisaudenhampaitakin, vaikka he ovat ne itse kasvattaneet.
Ja kun oletetaan että "kellien leikkaamisella" tarkoitetaan vain kivesten leikkaamista, niin säästyisihän siinä penis, eli voisin edelleen käyttää sitä edelleen samalla tavalla pissaamiseen ja masturbointiin kuin tähänkin asti.
Kivesten menettäminen vaikuttaisi tietenkin testosteronitasoon. Ehkä tämä on tärkein pointti miksi en olisi halukas luopumaan kiveksistäni. Sitä on tottunut elämään tällä tavoin, oman kehonsa hormonitasojen "orjana". Voisiko äkillinen muutos vaikuttaa esim. persoonallisuuteeni? En lähtis kikkailemaan tämän asian kanssa, ellei painavaa syytä ole.
Toisaalta, mitäpä hyötyä mulle on testosteronista ja kiveksistä muiden silmissä? (en tarkoita että mun kivekset olisi jonkin silmässä) En ole mikään baareissa naisia saalistava hormonisonni, en ole aikeissa siittää lapsia. Olisiko mulle väliä jos tulisin yht'äkkiä naisellisemmaksi ja ihmiset alkaisivat pitää minua jonkinlaisen androgyyninä, koska parta ei kasvaisi (ei kasva hyvin nytkään) ja en olisi lihaksikas (en ole nytkään)?

En nyt sano että olen valmis kellien leikkaamiseen, mutta jos sellainen toimenpide vaikkapa puolittaa työttömyyden, niin pitäähän tämäkin asia prosessoida analyyttisesti.
Mielelläni pitäisin ne toistaiseksi, voihan niistä luopua myöhemminkin jos se tuntuu tarpeelliselta. Toimenpidettähän ei voine peruuttaa, eli pitäis olla joku varmuus että se olisi oikea ratkaisu.
 

Vilperi

Välimallin jätkä
Liittynyt
20.7.2001
Viestit
4593
Sijainti
Tampere
Ehkä burbin historian pisin postaus, se koira älähtää kenen pallit pitäis nipsasta.
 
Ylös