Asioita, jotka tekis mieli hankkia 2.0

Örfil

Guest
Enbuske on varmaan Suomen ensimmäinen mies, joka tukehtuu omaan älykkyyteensä, koska edes Enbuske itse ei kestä, kun sitä on niin ylitsevuotavan paljon.

Luultavasti se tapahtuu vähn sen jälkeen, kun on alkanut puhua itsestään kolmannessa persoonassa.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Tais Tuomas nyt kuitenkin puhua ihan asiaa.:ahem:

Olis kiva kuulla mielipide myös kirjoituksesta eikä kirjoittajasta.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Juuri tällä hetkellä minun ei tekisi mieli hankkia Tuomas Enbuskea.
Kun remontti on valmis ja asunto järjestyksessä, voin olla valmis siihen. Olohuoneen nurkassa olisi kyllä paikka sille.
 

Sörsselsön

Kui hianoo se sit on?
Liittynyt
28.10.2013
Viestit
5080
Sijainti
Parc Fermé
Mikähän on Enbusken jälleenmyyntiarvo kirpparilla?

Voihan leijonakoru sentään. Alkaa olla aika loppuunkaluttu argumentti tuokin kiitospaitojen lisäksi. Kuten myös ihan eri ääripään "suomi suomalaisille" yms.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Rönkä! :D Tämä on pakko hankkia!

Tuntematon sotilas on nyt keskellä yt-neuvotteluja - Matti Röngän uutuuskirja vie tutut hahmot it-firman työtaistelun keskelle

Ennen elokuvaa päästään vähän toisenlaisiin tunnelmiin Matti Röngän elokuussa ilmestyvän romaanin kanssa. Pitkän linjan arvostettu uutismies ja kirjailija on inspiroitunut Tuntemattomasta sotilaasta ja heittänyt tutut hahmot kirjassaan keskelle it-fiman myllerryksiä.

Röngän Yyteet-romaanin päähahmo on teknologiafirman esimies Ville Koskela. Eikä Koskela ole suinkaan ainoa nimilainaus, minkä Rönkä on Tuntemattomasta sotilaasta omaan kirjaansa tuonut.

Koskelan lisäksi kirjasta löytyvät muutosjohtaja Tanja Lammio, suorasanainen Lehto, puujalkavitsejä laukova Vanhala, mörökölli Lahtinen ja hermoileva Riitta Oja. Mukana ovat myös liukas myyntitykki Rahikainen ja omapäinen koodarilesbo Rocca. Hyvin tuttuja nimiä siis.

- Työelämän realiteeteista on kirjoitettu harvinaisen vähän fiktiota. Tällä vuosikymmenellä noin 700 000 ihmistä on kokenut esimerkiksi yyteet. Tuntemattoman sotilaan hahmot ovat romaanissa apukeino, joka korostaa, että yyteet voivat osua keheen tahansa - vaikka tuntemattomaan atk-tukihenkilöön, Matti Rönkä kertoo kirjastaan.

Aiemmin tällä viikolla Tuntematon sotilas oli otsikoissa ja ihmisten kahvipöytäkeskusteluissa, kun siivousketju Sini julkisti kokonaisen Tuntematon sotilas -tuotesarjan. Mukana on muun muassa tiski- ja vessaharjat sekä rikkasetti.

Siivoustuotteet saivat kylmää kyytiä mediassa sekä somessa, jossa vitsailtiin ronskisti muun muassa, että "kohta varmaan tehdään kirjakin".

No täs siul on sellane
.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Klikkailin Adlibrisin sivuilta muistiin mielenkiintoisia kirjoja: A Fan's Notes, The Quarterback Whisperer ja Pentti Linkola. Mutta ei oikein viitti lähtee osteleen ennen kuin olen keskeneräiset lukenut pois alta.
 

Örfil

Guest
En tajuu, mut siinä nyt ei mitään uutta :D
No että Sunkkis-pullosta saa kätevän "aurinkokellon". Teippaat sen alassuin seinään, avaat korkin ja laitat tippumaan. Sata tippaa on sata sekuntia jne.
 

Örfil

Guest
Rännit.

Pyysin tarjouksen kylän tunnetuimmalta ränniukolta autotallin ränneistä ja hinta oli aika suolainen. Se on nyt marssittava Baukkariin ja haettava vehjekset sieltä.
 
Ylös