Formula 1 Vapaan liveseuranta

AJ

Well-known member
Liittynyt
19.7.2000
Viestit
69605
Sijainti
Toinen Maailma
Toivottavasti Kimi lähtee sunnuntaina yhtä hätäisesti ruudusta kuin äsken Valtterin alkaessa roiskia samppanjaa.
 

Balthazar

Luonnollisesti.
Liittynyt
10.11.2000
Viestit
13560
Sijainti
Boogie Street
Ulkomailla porukkaa paukkaa koko ajan pyytämään nimmareita ja kaverikuvaa ja vaikka mitä. Suomessa yksi kaveri jättää rauhaan, mutta valokuvaa sivusta, niin siitä saadaan mieli pahoitettua. Voi nyt vittu.
No kuules, Dominic. Jos itse olisin tunnettu henkilö viettämässä vapaa-aikaa, menisin paljon mieluummin satunnaisiin kaverikuviin, joihin on pyydetty lupa, kuin löytäisin kuvani Seiskan sivuilta roikottamassa kauppakasseja. Tai kasseja. Muutenkin, näkisin tuon kuvaustilanteen pikemminkin moukkamaisena ujosteluna (tai kuvapalkkion saalistamisena) kuin huomaavaisuutena.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26887
Mua kyllä ärsyttäisi enemmän jos joutuisi jatkuvasti illistelemään jossain yhteiskuvissa kuin tulla 'salakuvatuksi' julkisella paikalla.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Hamiltonin kuinka kusta omiin muroihin, osa X+n.

Biletysvideon julkaissut Lewis Hamilton aiheutti täydellisen pr-fiaskon - osa faneista jopa buuasi tähdelle Lontoossa

Tilanne oli formula ykkösille ja sen omistamalle Liberty Medialle nolo: kenties lajin suurin tähti ja kotimaan ylpeys ei saapunut Lontoon Trafalgar Squarella järjestettyyn massatapahtumaan.

Kolminkertaista maailmanmestaria ei promotilaisuus kiinnostanut, sillä britti ilmoitti pitävänsä kaksi päivää taukoa pian sen jälkeen, kun tiedote tapahtumasta oli putkautettu ulos.

Tiistaina Hamilton latasi Twitteriin biletysvideon, jossa hän juhlii kovaäänisen musiikin tahdissa. Osa kanssajuhlijoista on kiivennyt pöydille ottamaan elämästä kaiken irti.

- Tätä on loma, Hamilton hehkutti videonsa ohessa.

Niinpä Lontoossa olleelle yleisölle esiteltiin eilen 19 F1-kuskia, jotka saivat yleisöltä raikuvat suosionosoitukset. Kun ex-mestari Damon Hill puolestaan mainitsi Hamiltonin nimeltä, osa väkijoukosta buuasi äänekkäästi.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff selvitti uteliaalle brittimedialle, miksi Englannin oma poika ei ole paikan päällä.

- Lewis katsoi, että MM-taisto on niin rankkaa, että hän tarvitsi muutaman vapaapäivän Itävallan jälkeen, mutta hänet voi nähdä Silverstonessa, Wolff sanoi Daily Mailin mukaan.

Silverstonen osakilpailu ajetaan viikonloppuna.
Onneksi meidän Sepon kunto on MM-taistossa niin kova, että jaksoi Palokan kautta mennä Lontooseen.:ahem::thumbup:
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Kimi voitti Vettelin installaatiokierroksella! Ohittikin! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Ai niin formulatkin. Mä lähden 16.20 (töihin) ja töihin ja ties minne ja palajan kotiin vasta sunnuntai-iltana kahdeksan aikoihin. Siinäpä kärvistelen uutispimennossa sitten.
 
Ylös