Toyota Gazoo Racing

DC

Helsingin UA
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
5520
Sijainti
Suonionkatu 1 C
https://www.rallit.fi/jari-matti-latvala-paljasti-nama-kolme-nimea-ovat-toyotan-wrc-tallin-kiikarissa/

– Sanotaan näin, että nuorilla kuljettajilla voisi olla mahdollisuus ajaa joitain kisoja. Toyotalla on suunta ja ajatus siitä, että haluamme kehittää nuoria kuskeja. Siinä voisi olla nuoren kuljettajan paikka, mutta katsotaan nyt, että kuka se sitten voisi olla. Tämä on vielä spekulointia tässä vaiheessa, Latvala pyöritteli.

Pajarin lisäksi Latvala nostaa esiin kaksi nuorta kuskia, jotka ovat hänen mielestään lähimpänä Rally1-kuljettajan paikkaa ensi kaudella.

– Kolme nostan selvästi esiin. He ovat Pajari, Martins Sesks ja Oliver Solberg. Siinä ovat ne kiinnostavimmat nimet. Enkä usko, että he ovat vain meidän silmissämme kiinnostavia, vaan kaikki tiimit ajattelevat samoin.
 

Kagg

Well-known member
Liittynyt
19.8.2012
Viestit
962
Kyllä tän perusteella vaikuttaa varsin selkeältä että se nuori kuski on nimenomaan Pajari jos ei täysin floppaa loppukauden aikana. Ogierilta jäävät kisat saisi varmaan ohjelmaan. Olisiko loput sitten kokemuksen keruuta rally2-autolla?

Solberg ehkä palaisi Hyundaille. Lopettaako Tänak/Neuville mestaruuteen tai siirtyy ajamaan puolikasta kautta? Sesksin mainitsi Latvala myös pääsisikö M-Sportilla ajamaan joitain ralleja tai sitten mukaan Hyundain nuorten kuskienohjelmaan, josta ei tunnu olevan hyötyä kenellekään.
 

jjx

Well-known member
Liittynyt
20.11.2019
Viestit
1541
Nyt todella spesifi kysymys. Kun Toyota testasi nykyistä autoaan, he käyttivät testeissä joitain "laittomia ratkaisuja" tarkoituksenaan aiheuttaa hämmennystä vastustaja tiimeissä. Mitä laittomia ratkaisuja he käyttivät? Onko kenellekkään selvinnyt. Fowler tästä puhui, muttei suostunut paljastamaan niitä.
 
Ylös