Liikenteessä ärsyttää:

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Kävin autoliikkeessä. Nopea arvio, noin kymppitonni. Jos on palkit vinossa, niin lunastukseen varmasti.

Kaipa se autokin sieltä järjestyy.
 

Tolerantti

Well-known member
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
4704
Kävin autoliikkeessä. Nopea arvio, noin kymppitonni. Jos on palkit vinossa, niin lunastukseen varmasti.

Kaipa se autokin sieltä järjestyy.
Muistanko oikein, että olet jo tehnyt kaupat uudesta autosta? Jos näin, eivät nämä kolarivauriot niin kauheasti oma murheesi olisikaan.
 

Jacques

KKWCS:n Mietaa
Liittynyt
15.10.1999
Viestit
37045
Sijainti
Helsinki
Kylla. Ajoin aamulla satamasta himaan, ja ihme aalioita liikenteessa kylla.
2 kaistaisella mennaan kaistojen valissa, ja Lahden motarilla kolmas, oikeanpuoleinen kaista taysin tyhja. Mika vidu siina on etta pitaa ajaa kuuttakymppia siina keskikaistalla satasen alueella.... :nope::nope::nope:

Ja vaikka itse satasta ajoinkin, niin siirryin aina ajoissa omalle kaistalle enka kenenkaan eteen. Useampi oli ken just ennen liittymaa heitti suoraan toisen nenan eteen ja siita hidastuskaistalle. Vaikka ne hitaat otti muakin paahan, en perhana mene jotain 10m varomatkalla toisen eteen....
Taitaa vaan olla näiden pyhäruuhkien juttu, että sinne teille eksyy myös niitä, jotka eivät yleensä aja juuri koskaan maantiellä ja ovat sitten aivan hukassa ja paniikissa siellä..
Juhannuksen jälkeen kun ajelin Enontekiöstä kotiin, niin näitä taunoja kyllä mahtui matkan varrelle varsin monia. Sen lisäksi tietty että varmaan itsekin välillä vähän sähläilin. :thumbfh:

Kotimatkalla oli taas muutama perässä roikkuja. Mitäpä sillä turvavälillä tekiskään? Yhdelle roikkujista vilauttelin jarruvaloja vauhtia kuitenkaan hidastamatta, pisti sitten samantien ohittaen ja meni muutaman muunkin ohi nopeasti. Tiukkoja ohituksiahan ne oli, kun vastaan tuli tasasesti liikennettä, ei nyt kuitenkaan pahempia vaaratilanteita tullut.

Pari muutakin roikkujaa oli, mutta niistä ei sen kummempia tarinoita irtoa. Joka tapauksessa liikennettä oli sen verran, ettei ohittelu ollut järkevää. Vauhtia jonolla oli kuitenkin lähes koko matkan 80-95km/h, että ei siinä ihan hitailtukkaan.

Moottoritiellä sitten normaalisti vasemmalta ohittaessani mersu iski aivan perään kiinni. Pistin vilkun oikealle, kun näytti kova kiire olevan. Vaan hän halusi mennä silti oikealta ohi, enkä alkanut sen kummemmin estelemään vaan pysyin vasemmalla. Mersu palasi heti vasemmalle kaistalle eteeni, koska oikealle kaistalle oli jälleen hitaampi edessä. Siinä sitten peräkkäin köröteltiin ehkä kaks kilsaa kunnes mersu jäi oikealle kaistalle saatuamme rekan kiinni. Kääntyi ilmeisesti Pirkkalan lentokentälle päin tai sitten kiire loppui syystä tai toisesta.
Näitä riittää oikeastaan ihan arkiruuhkissakin.. Mitä nyt pari kertaa olen sellaiseen eksynyt niin aina tuollaisia mersuja sieltä jostain tulee.:thumbdown
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Olikin ihan hyvä vakuutus mulla. Keskeytysturva 40e/vrk ja superlunastusturva. Eli saan auton käypän arvon +30%.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Onko se käypä arvo nykykunnossa vai ennen kolaria?
Nykykunnossa eli arvon ja korjauskunnastuksen erotus, joka tekee -2000 euroa lisättynä 30% eli Moe joutuu maksamaan 2600 euroa, että pääsee romusta eroon.
 
Ylös