Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

72

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
16061
Lueskelin uniotsikkoa, ja huomaan, että valtaosassa unissani on R&K mitä ihmeellisimmissä yhteyksissä. Viikonloppuna KY oli myös unessain.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Työelämän hengennostattajia

Tutkimus: Opettajat ja lääkärit työelämän pahimpia riitapukareita

Opettajat, sosionomit ja lastensuojelupedagogit riitelevät eniten työpaikallaan. Töissä rähinöivät myös lääkärit, farmaseutit ja sairaanhoitajat. Sosionomeista ja taitelijoista yli 15 prosenttia riitelee usein työpaikallaan.

Norjalaistutkimuksen mukaan yli puolet opettajista on joutunut riitelemään työpaikallaan tai pitää työilmapiiriä tulehtuneena. Kansallisen työympäristö- ja terveyselimen tutkimukseen osallistui 10 000 työelämässä mukana olevaa norjalaista.

Monet konfliktit johtuvat väärinymmärryksistä ja puutteellisesta kommunikaatiosta, sanoo Kjell B. Hjertø Dagbladet-lehdelle. Hän on erikoistunut työelämän konfliktien tutkimiseen.

Säyseimmin työpaikoillaan esiintyvät tutkimuksen mukaan maanviljelijät, kalankasvattajat ja kalastajat sekä yritysjohtajat.

Työpaikalla torailu johtuu tutkijoiden mukaan siitä, että monet haluavat tehdä uraa samaan aikaan, kun he tuovat yksityiselämän pulmansa mukaan työmaalle. Kunnianhimo, kova tahti ja vaativat tehtävät lisäävät riidan uhkaa työpaikalla.
Ei taida maanviljelijöillä olla paljon riitelykavereitakaan, ei liioin kalastajilla.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Ihmettelin jo, että mikä tässä aamussa tuntuu niin oudolta. Olin unohtanut aamukahvin. Jo on aikoihin eletty. :rolleyes:
 

Juskanen

Naisilleninen
Liittynyt
3.8.2003
Viestit
6598
Sijainti
lähiö
Kokkailin eilen kolmen ruokalajin menun, eikä yksikään epäonnistunut :thumbup:

Alkuun kylmäsavulohileipiä, pääruoaksi porsaanfilettä pippuri-kermakastikkeessa kera "pallopottujen" ja imellettyjen porkkanoiden, jälkkäriksi omenapiirakkaa vaniljakastikkeen kanssa.

Seura ja viini oli hyvää ja ooppera soi taustalla. Olis voinu olla romanttista, mutta onneksi miljöö oli proosallisen ankea :eek:
 
Ylös