Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Palasin F1-Forumille. Mitäs täällä?
Hiehoa!
Mitäs täällä, pikkuhiljaa alkaa pulssi tasaantua päähenkilön löydettyä kaipaamansa makeistuotteet pääkaupunkiseudun sokkeloista pitkän mutta piinaavan etsinnän jälkeen. Apujoukkoja ja etäpartioita masinoitiin etsintään kauko-ohjauksella.
Pitkään aikaan ei ole tapahtunut mitään yhtä jännittävää. Salmiakkipussi saattoi liikuttaa hyvinkin merkittävää kansanosaa viimepäivien aikana.
Itsellänikin oli aistit valppaina.

Mistä palasit?
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Seisoskeltiin kavereiden kanssa aamupäivällä koulun käytävällä laskarien alkua odotellessa ja puhuimme pehmoleluista, joita olimme ottaneet mukaan erään tilaisuuden rekvisiittana käytettäväksi myöhemmin illalla.

Mainitsin siinä sitten, että minulla on selkeästi transukoira, koska sillä on nahkalakki, silmämeikkiä sekä hassu asu. Samaan aikaan matikan luennoitsijamme käveli ohi ja selvästi jotkin sanoista saivat kellot soimaan hänen päässään, sillä mies pysähtyi siihen meidän kohdallemme. Totesin siinä sitten hänelle, että keskustelimme tosiaankin pehmoleluista ja näytin tätä omaani.

Tästäpä mies todella riemastui ja tiedusteli, onko meillä joku pehmolelu päivä ja harmitteli, ettemme olleet ilmoittaneet hänelle, jotta hänkin olisi voinut ottaa jonkun lastensa lelun mukaan.
Sitten saimmekin pitkän selostuksen Webkinzien hienoudesta ja suosituksen hommata killallemme niitä. :D
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Oonko mä joskus jo kertonut tarinan mun kaverista, Tenhosta?
No se oli sellanen tapaus että mulla ei oikeastaan ole tuon nimistä kaveria, joten mitään tarinaakaan ei siksi ole lain. Joskus salaa toivon että olis joku kiva tarina jota kertoa aina sopivissa tilanteissa, vaikkapa tarina Tenhosta, mun kaverista. Mutta eipä siis ole.
Että semmonen tarina mulla oli Tenhosta.
Olipas tenhoava tarina, kiitos.
 
Ylös