Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Banaani

In stereo where available
Liittynyt
29.3.2006
Viestit
5232
Sijainti
Manse
Minkä helvetin takia punkku + viina yhdistelmä vie aina muistin?

Kaikesta huolimatta darrapäivä pelastui kun kaapista löytyi 2 olutta ja pakasteesta pitsa. Tuoppi ja lätty naamariin ja olo on kuin kuninkaalla. :cool:
 

EdHunter

Uuden Englannin Nahkamies
Liittynyt
15.4.2008
Viestit
1128
Sijainti
Brave New World
Katson Antiikkia, antiikkia -sarjaa televisiosta. Wenzel on New Yorkissa. En olisi uskonut, mutta mieshän puhuu englantia vielä huonommin kuin suomea! :alppu:

Vaikuttaa hieman juopuneelta. Jenkit on vähän hämmentyneitä Ison W:n habituksesta.
Kai sitä nyt kunnon lärvit vetäisee, kun kerrankin pääsee Isoon Omenaan. :alppu:
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Lotossa on tällä viikolla luvassa superpotti - noin 6,5 miljoonaa. Tuo on niin paljon yhdelle ihmiselle, että ratkaistiin ongelma tekemällä yhteislotto tekstiviestittäen. Katsotaan, miten käy. :cool:
 

PekPoy

oik. yo.
Liittynyt
11.2.2001
Viestit
8173
Sijainti
Helsinki / f1racing.net / vasempaan kääntyvät mutk
Tuli TV:stä mainos Pieni sydän -lauluryhmän levystä. Joukko ala-astemuksuja laulaa iskelmiä. "Vuoden koskettavin levy", toteaa karhea miesääni. Voi jeesus. Ennen joulua pistetään aina kokoon (tai ainakin tuodaan julkisuuteen) kaiken maailman satunnaisia musiikkikokoonpanoja. Sitten nämä ryhmät laulavat jotain perusradionovakuuntelijaan iskeviä biisejä levyllisen. Ja mainoksessa sanotaan että vuoden se ja se levy.

Jos ei olis joulunalusaika niin kukaan, KUKAAN ei ostais noita. Nyt naapurin Reino käy joulukuun 22. päivä ostamassa Raijalle hädissään Prismasta joululahjan, joksi valikoituu jokin noista 12cm kiekoiksi puristetuista kasoista paskaa. Ja kai niitä ostajia (samankaltaisilla perusteilla tosin) muutama muukin on.
 

PekPoy

oik. yo.
Liittynyt
11.2.2001
Viestit
8173
Sijainti
Helsinki / f1racing.net / vasempaan kääntyvät mutk
Ja voi vittu. Mainoskatko loppuu vain, jotta kanavalta voisi jatkua ohjelma jossa Suomen puhkikuluneimmat televisiokasvot "väittelevät" miesten ja naisten välisistä eroista. Tai siis, jos tarkkoja ollaan, esittävät 50-luvulta peräisin olevia yleistyksiä sukupuolirooleista muiden osanottajien hymistellessä vierellä.

EI

VOI

OLLA

TOTTA

!

:jaska::jaska:
 

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24273
Sijainti
lappeen Ranta
Tuli TV:stä mainos Pieni sydän -lauluryhmän levystä. Joukko ala-astemuksuja laulaa iskelmiä. "Vuoden koskettavin levy", toteaa karhea miesääni. Voi jeesus.
Kosketti näköjään ainakin sua :D!

Noi on kyllä totaalisen kamalia paskapuserruksia noi tollaset kyhäelmät. Ehkä musiikinvihaajillekin pitää kuitenkin tehdä levyjä ostettavaksi tai jotain.
 
Ylös