Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Olen aikoinaan ohjelmoinut kyseisen biisin midiksi taustoineen kaikkineen. Osin nuoteista ja loput korvakuulolta. Tuli "vähän" hiulattua sitä edes takas.

On se identtinen. Se minun kohtani vain jatkuu tuosta suoraan eteenpäin. Kyseisessä paikassa on minun kohtani jälkeen pari ylimääräistä iskua, joten tahti ei ole samanmittainen, mutta ei tässä puhuttu kuin juuri noiden kohtien melodiakulusta.
Oikeassa oot, niinpäs onkin. Piti oikein käydä kuuntelemassa, kun päässä soi toisin. Son muuten auringo, joka siellä taivaalla yhä möllöttää.
 

Makkonen

Guest
http://www.viinarannasta.ee/

Hieno kauppa vaikka en oo muistaakseni tuolla vielä käynyt. Noh kuun lopulla sitten! :alppu:
Olen kerran käynyt. Kaveri otti kuvan kyseisitä hepuista siellä. Olivat poijjaat lähtenee Hummerilla juomia hakemaan. Tuon määrän kun lastasivat Hoo kakkoseen, ei siinä edes juurikaan auton takapää laskenut. Itsehän ostin vain kaksi vodka-mäyristä ja nekin tuliaisiksi.
 

Makkonen

Guest
Ajattelin jatkaa noin vuoden tauolla olutta uintiharrastusta. Aikoinaan aloittaessani laihdutuskuurin, aloin myös harrastamaan (kunto)uintia. Kolme kertaa viikossa, tunnista puoleentoista kerrallaan.

Olkapäävaivat kuitenkin alkoi reilu vuosi sitten vaivaamaan ja oli pakko lopetella. Nyt tuo tuntuu olevan paranemaan päin joten vois huomenna mennä kokeilemaan kestääkö tuo oikeasti vielä kunnon uimista.

Ens keväänä pitäis juosta puolikas ja pelkän juoksuharjoittelun lisäksi olisi mielekästä tehdä muutakin. Sauvakävely on jäänyt vähän vähemmälle ja hölkkä/juoksu korvannut sitä. Ykspuolisen treenin takia on ollut snadi motivaation puute ja tuo uinti vois olla mukava lisäpiriste treeneihin.
 
Ylös