Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Jos on lusikalla annettu, ei voi laatikkokauhalla ottaa.
 

Makkonen

Guest
Kohtapuolin nokka kohti Helsinkiä, vois mennä katsomaan jonkun leffan.
 

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Kaikkien sosiaaliryhmien äiti on muuten avattu viime viikolla. Paikka suorastaan kuhisee silmäätekeviä, isokenkäisiä merkkihenkilöitä ja heitä piirittäviä forumkissoja. Get fed, get pissed, get laid, get a life - anything and everything goes. Avajaisgaalailta on tänään. Be there or be triangular.
 

maradona

Resistive User
Liittynyt
6.3.2005
Viestit
4616
Sijainti
Me seisotaan hattu kourassa maailman reunalla
Eipä tullut kirjaston apulaisvahtimestarin vakanssia meikäläiselle. Kun päivällä menin haastatteluun, olin kuulemma ainoa joka oli paikkaa kysellyt ja sitten soi puhelin. "No pitäähän se toinenkin kaveri haastatella". No, sitten oman haastatteluni, joka ilmeisesti meni kuitenkin ihan jees, jälkeen sanottiin että odotteletko tuolla jossain tunnin niin haastatellaan se toinen ja tule sitten takasin. Menin, toinen kaveri tuli melkein heti sitten ulos, kihot veti oven kiinni ja sanovat miettivänsä vielä hetken. Aavistin pahaa kun kuului sanat "Olitte tosi tasaväkisii mutta...". No, ei me tästä vielä lannistuta.
Hiphei, tänään tulikin tieto että aukesi toinen paikka kirjastolla ja kun en ollut vielä oikeita töitä saanut niin mennä päräytin ja tein sopparin. Onpahan tekemistä seuraaville kolmelle kuukaudelle.
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Kapula on tehny tenän jossain vaiheessa. Että jos kuka on soittaa yrittäny niin on saattanu viehättävä naisääni vastata raivokkain äänenpainoin ettei sellaista vankia ole.
 
Liittynyt
12.4.2008
Viestit
5797
Sijainti
Kerava
Nam. Itse kokonaan tehtyjä hampurilaisia ja ranskalaisia. Ei voi laittaa kokkaustoigiin kun en itse tehnyt vaan äiti.
 
Ylös