Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Jaahas, en mitään erikoista siellä näe. Samaa pashaa kuin ennenkin, politiikot huijaa matkakorvauksilla, Super Bowlissa nähty pili kun ei kerran Jacksonin tissiä ollut tarjolla, joku heittänyt vaihteeksi kengällä, joku hiipinyt pommi päällään polliisiasemalle ja yksinhuoltajilla menee kurjasti.
 

Puupää

Señor Member
Liittynyt
25.2.2002
Viestit
27306
Sijainti
Skekkoslovakia
Ilmeisesti lehtien tilausmäärät ovat laman myötä tippuneet kun markkinointipanostuksia on nostettu. Tänään tuli isot kuoret "askarreltavaa" oikein nimellä osoitettuna Meidän Talo -lehdestä, Suuri käsityölehdestä ja Seura-lehdestä. :doubtful:
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Puolustusvoimista puheenollen.... Mogasivat Itävallassa oikein kunnolla. Reilu viikko sitten päättivät testata savukranaatteja. Räyjäyttivät niitä n. 250 metrin etäisyydellä Autobahnasta. Räjäytyksistä syntyi niin sakea savupilvi, ettei edes juuri kättänsä eroittanut ja tämä savupilvi levisi Autobahnalle ja aiheutti useamman auton välisen onnettomuuden. Seuraus: 1 kuollut, 7 osittain vaikeasti loukkaantunutta :nope:

Ja homma eikun jatkuu. Mukana harjoituksissa oli kaksi lääkäriä (varusmiehiä), joita ei kuitenkaan päästetty (harjoituksen johtajan kiellosta) onnettomuuspaikalle auttamaan loukkaantuneita. Samoin varusmiehiä oli enemmän tai vähemmän uhkailtu kertomaan mitään näkemästään. Varusmiehet olivat kuitenkin kirjoitelleet asiasta nettipalstoilla ja joku oli jopa suostunut haastatteluun (tosin sillä ehdolla, että hänen henkilöllisyytensä pidetään salassa) ja näin tieto oli sitten pikkuhiljaa levinnyt "oikeisiin" käsiin. Alussahan (ja osittain edelleenkin suhtautuvat asiaan skeptsisesti) puolustusvoimat jopa kielsi jyrkästi, että heillä olisi mitään tekemistä tämän yhtäkkisen savuverhon kanssa (mikä yhteensattuma!), myönsivät tosin, että räjäyttelivät savupommeja juuri siinä vieressä :rolleyes:

Kranaattien valmistajan mukaan vähimmäisturvaetäisyys on 300 metriä. Koko homma (tai siis ei se onnettomuus/ketjukolari van se savupilven leviäminen) on taltioitu videollekin, koska viereisellä bensa-asemalla oli videokamera.

Ihan oma veikkaukseni on, että tyypilliseen itävältalaiseen tapaan harjoituksista vastuussa oleva henkilö saa jonkunlaisen haistapaskanimellisrangaistuksen ja määrätään tulevaisuudessa sisätöihin. Varusmiehille nuhtelu, arestia ja yypeetä, koska eivät ymmärtäneet kehoituksista huolimatta pitää päätänsä kiinni :doubtful:
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Kauanko tuollainen tenä kestää?
Viestiyhteyskatkos voimassa toistaiseksi. Tilanteen muuttumisesta tiedotetaan erikseen.

Ja miksi se nainen on viehättävä vaikka sillä ei ole vankilaa?
Vankilahan sillä on, muttei ole saanut vieteltyä sinne vankia. Siispä ei välttämättä ole lain viehättävä, vain äänensä.

Ja miten tähän syntyy loppuratkaisu?
Ihan hyvin.
 

Pietari

HarjunHerra
Liittynyt
4.3.2007
Viestit
7217
Sijainti
Etelä-Savo
Minkäslainen peli on kyseessä?
Suomalainen Hours of War -strategiapeli on juuri astunut varhaiseen testausvaiheeseen. Kyseessä on massiivimoninpelattava näkemys toisen maailmansodan taisteluista länsirintamalla. Selainpohjainen peli pyörii ympäri vuorokauden ja tarjoaa muun muassa tekstiviestihälytykset.

Sauma Technologies -yhtiön kehittämä sotapeli tarjoaa useita erilaisia tasoja. Pelaaja voi komentaa taktisella tasolla omaa yksikköään pienimittakaavaisissa taisteluissa. Vaativampia tehtäviä kaipaavat voivat istua ylemmillä portailla, jopa strategisella tasolla tehden koko sodankulkua koskevia päätöksiä.
Kertoo Plaza. :eek:
 

Makkonen

Guest
Tiesittekö että ihminen on ainoa nisäkäs, jolla on näkyvä napa?
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
Tiesittekö että ihminen on ainoa nisäkäs, jolla on näkyvä napa?
Ei, koska se ei pidä paikkaansa. Eläimillä se tuppaa olemaan pullottava pallura. eläimet kun eivät osaa solmia näpatynkää. Vai onkohan meidän koira ihminen, en usko.
 
Ylös