Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24273
Sijainti
lappeen Ranta
Olin kalassa. Mukavasti oli kalastelijoita. Saaliiksi 0 kalaa koska joku muutamankilon hauki tippui rantakivikolle ja siitä tippu veteen.:jaska:
No se hauki on varmaan tyytyväinen. Ja nyt voit hyvällä omallatunnolla grillata makkaraa! :idea:
 

Ode

Maailmanlupaus
Liittynyt
7.6.2008
Viestit
4178
Sijainti
Oulu
Terveisiä juuri rippileirin päättäneeltä. Huomenaamulla konfirmaatioon!
 

Örfil

Guest
Paikallislehdessä oli varoitus jossa varoitettiin että romaniporukka kiertelee Pirkkalan omakotitaloja ja tekee yöllisiä murtoja.

Laitoin sitten viime yöksi kaikki säppiin, mutta olivat paskiaiset käyneet naapurissa yöllä ja lompakot ja kännykät oli kadonneet alakerrasta (uudemmat, vanhat ei olleet kelvanneet). Väki nukkui lapsineen yläkerrassa murron aikana.

Meiltä ei ollut kadonnut mitään.

Nyt olis kyllä Zyklon B:n paikka...:jaska:

Loppui se lintukoto täällä ja jatkossa tarttee olla kaikki lukossa aamusta iltaan. Helvetin helvetti...
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Viimeinen työviikko ennen lomaa starttaa ja ei malttaisi oikein enää töitä tehdäkään. Pakko skarpata ja 'rutistaa' ny. Palkinto häämöttää. :tongue:
 

Captain Howdy

Well-known member
Liittynyt
6.6.2001
Viestit
20416
Onks lara Suomessa? Melkolailla samannäköinen/oloinen tyyppi tuli vastaan koiraa ja kaveria ulkoiluttaen n. klo 9.30 Kasarmikadulla. HÄ?
 

Quasimodo

Well-known member
Liittynyt
30.6.2008
Viestit
5455
Sijainti
Helsinki
Eilen ajoin Kehä ykköstä illalla klo 22 aikoihin itään päin eikä ruuhkaa näyttänyt olevan ollenkaan. Kuitenkin aivan yllättäen matka tyssäsi täysin ja liikenne oli pysähtynyt niin pitkälle matkalle kuin vain pystyin näkemään :confused:. Mulla oli kuitenkin tuuria matkassa, sillä jouduin pysähtymään vain noin 20 metriä ennen liittymää Lahdenväylälle. Pääsin siis heti kiertämään Porvoonväylän ja Kehä III:n kautta määränpäähäni ilman, että aikaa edes tuhraantui paljon.

Jonossa olisi saattanut aivan hyvin kulua aikaa jopa tunti. En kuitenkaan löytänyt mistään tietoa, että mitä siellä oikein oli tapahtunut. Ei normaalisti tuohon aikaan pitäisi olla minkään näköistä tuuhkaa Kehällä :eek:
 
Ylös