Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Shakkinappulassa on joissakin sellainen nukkainen kangas alla,siinä kangas nappulan alla. Nappula, lapsen alla kangas, kun lapsi nukkuu. Yökastelija lapsi nukkuu shakinpelaaja Igorin kankaalla. Shakkia pelaa Igor ja lapsii kusee pitkin pelilautoja. Kangasnappi takissa kulkee Igor ylpeänä shakkipelin jälkeen, kuselle haiseva shakki-Igor!
Eiku sitä vaan, notta se sama kysymys, joka aamullakin tuli kysäistyä.
 

Sam

Muumipappa
Liittynyt
2.8.2000
Viestit
34097
Sijainti
Muumilaakso
Huomenet hellsingistä :nope:

Taas oli suolaa kylvetty oikein urakalla. En tykkää.
 

Puhis

Banned
Liittynyt
20.11.2009
Viestit
1449
Sijainti
Pukinmäki, Helsinki
Heh, pitäisi 12:30 olla Pasilassa joten vaihdan tuon 11:24 lähtevän bussin aikaisempaan vaihtoehtoon. Nyt menin katsomaan busseja ja HSL:n sivut ovat jumissa. Loistavaa toimintaa. :thumbdown
 

Ode

Maailmanlupaus
Liittynyt
7.6.2008
Viestit
4178
Sijainti
Oulu
Pidin äikäntunnilla esitelmän Juha Vuorisesta. Hiihtoloman jälkeisellä viikolla vedän ehkä pari hyvin valittua (härskiä) lukunäytettä.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Kartassa Suomen pääkaupungin nimeksi oli kerrottu Finland.

USA:n koulukirjoissa hullu Suomen kartta - katso kuva!

03.03.2010 07:05


Jos amerikkalaisnuorten tiedot Suomesta ovat puutteellisia, voi vika olla heidän koulukirjoissaan. Floridassa arkkitehtuuria opiskeleva suomalainen Tira Sunnari oli pudota tuolilta, kun hän näki oppikirjansa Euroopan kartan.

- Kartassa oli nimetty kaikki maat ja merkitty jokaisesta muutama suurin kaupunki. Muut maat oli esitelty oikein, mutta Suomessa kaikki oli pielessä, Sunnari nauraa.

Kartassa Suomen pääkaupungin nimeksi oli kerrottu Finland. Muut kartalle merkityt kaupungit olivat Paimio, Säynätsalo, Sunila ja Otaniemi - joka on kartassa osunut pääkaupunki Finlandin länsipuolen sijasta Loviisan kieppeille.

Sunnari kertoo ottaneensa yhteyttä kustantajaan ja kertoneensa heille virheestä.

- Virhe oli yllättävä, koska kirja on alan arvostettu teos, josta on otettu jo useita painoksia. Se maksoikin satoja dollareita. Kustantajalta ei kuitenkaan koskaan tullut vastausta kirjeeseeni.

Arkkitehtuurin näkökulmasta Paimion, Säynätsalon, Sunilan, Otaniemen ja Viipurin valinta kartalle on toki perusteltua, sillä niitä kaikkia yhdistää yksi nimi: Alvar Aalto.
Mielenkiintoista!
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Vähän tuli kyllä puun, tai metsän, takaa tämä tieto. Ei se mitään. Siitä se lähtee, jos on lähteäkseen.
 
Ylös