Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18407
Yks naispuolinen kaveri nauraa kuin Juha Muje Poliisin poika leffassa :doubtful:.

Onkohan kaverini mies?.
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Voi jumalauta!

Oli kyllä mielenkiintoinen herätys päivänokosilta yksin kotona. Uinailin helteessä puhelin äänettömällä ja herättämään tuli, täysin uskomatonta, poliisi.

Ja oikein naapuritkin tontilla pällistelemässä poliisiautoa.

Onko kaikki hyvin, kyseli konstaapeli. Eipä siinä muuta voinut kuin todeta että mitä vittua. Ihan oikeasti, mitä vittua? No eipä mitään, ei yhtään mitään.

Mielikuvitusrikas sukulainen oli keksinyt päässään että jotakin on sattunut, kun puhelin ei vastaa. Helle varmaan hapettanut aivot.

Yhtään minkäälaista syytä tähän ei ollut. En todellakaan ole antanut mitään aihetta tuollaisen keksimiseen.

Poliisit olivat oikein kohteliaita tosin ja ehkä jopa hieman vaivautuneita. Tuskin huvitti heitä sen enempää tämä keikka. Mutta pakko kai heidän on tällaisillekin lähteä, jos joku osaa asiansa tarpeeksi vakuuttavasti esittää.

Itselleni on vielä ihan täysi mysteeri mistä oikein se mielikuvitus karkasi ylihuolehtivaisella.

Tähän toiseen suuntaan kun en nyt ole saanut vielä yhteyttä. Puhelin soi, mutta ei vastaa. Pitäisköhän soittaa virkavallalle?

Jumalauta!
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Oli kuulema käynyt aamupäivällä pihalla pyörimässä ja ihmetellyt kun mankka soitti levyä (Radiohead) ympäri ja maassa oli grilliroskia. Eikä autoa pihassa. Eikä puhelin vastaa.

Johan sitä ihminen vähemmästäkin huolestuu...

En kyllä ihan täysin tajunnut tuota selitystä, mutta laitettakoon se helteen piikkiin innokkaalle täti-ihmiselle. Myöhemmin on kyllä luvassa perustavanlaatuinen kehityskeskustelu yksityisyyden rajoista mitä sukulaisuuteen ja huolehtivaisuuteen tulee.

Poliisi ei mielestäni tähän kuulu sitten mitenkään. Uskon kyllä että saan sen uppoamaan miten loukkaavaa tuollainen käytös on, vaikka miten hyvällä tarkoituksella olisikin.
 

SamiJ

Well-known member
Liittynyt
13.10.2002
Viestit
9172
Phuhhhuh. Siivoaminen on näillä keleillä yllättävän hikistä hommaa.
 
Ylös