Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Päteeköhän tuo sama menettely kaikessa "jonottamisessa" Venäjällä? Esim. saako liikennevaloissa seistessä kiilata jonon väliin jos samaan autokolonnaan kuuluva jäsen on käynyt esim välillä tankkaamassa ja jäänyt siksi muista jälkeen hetkellisesti.
Aikoinaan oli juttu paikallisessa sanomalehdessä tapauksesta jossa itänaapurin autoilija pillastui suomalaisen tökeryyteen. Naapuri oli peruuttanut jonossa suoraan takana olleen auton keulaan jonkun supermarketin sisääntuloväylällä. Tapahtuneesta syntyi riita ja poliisit soitettiin paikalle. Naapuri oli sitä mieltä että jos parkkivalot ovat päällä, niin väistämisvelvollisuus on sillä takana olevalla. Että näin laki kuuluu ainakin heillä.

Tästä nyt on sellaiset viitisentoista vuotta aikaa. Silloin paikallisella poliisilaitoksella oli tapana kirjoittaa kenttäkokemuksia palstallaan ilmaisjakelulehdessä laidasta laitaan hieman humoristiseen sävyyn. Muistan et tuossa jutussa rivien välissä oli komiikkaa hyvin ympättynä. Loppukaneetti oli jotenkin tyyliin itämaisesta perseilystä, mutta ei niin suoraan sanoen, paljon kevyemmin huumoriin kätkettynä. Suomen lakien mukaan korvausvelvollisesta kun ei ollut mitään epäselvää. Vaan lakia vääntämään silti olivat joutuneet.

Voihan tuota tuollaista sattua tänäänkin, mutta harmi vaan miten pikkuasioidenkin suhteen maailma on mennyt niin paljon vakavammaksi kun luovaa kirjoistustaitoa osaavat poliisitkin ovat päättäneet olla nykyään hissukseen.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Hyvä treenipäivä.

Aamusta 10 km juoksulenkki ja iltapäivällä 2,5 km hyvä uinti.

Juoksin kompressiohousuilla ekaa kertaa. Kivan tuoreilta tuntui jalat.:eek:
 
Ylös