Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18409
Matkalla Helsingistä Kuopioon, otaksun? Liki kuukausittainen tapahtuma tuo, ja Tyynen Valtameren pohjassa lepääkin vähintäänkin useita epäonnisia sudeettisavolaisia tämän epäloogisen nimeämiskäytännön johdosta.
Eikun Korea-Australia välillä, tai no suomestahan eka koreaan tullaan.
 

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
No mitä riivattua!!! Mulla tulee kyllä tällaista settiä:
Ihme touhua taas.
Nonni! Ei ole peltiaivoon enää luottamista.
KBG, IFB, IAC ja mitä niitä onkaan, syöttävät meille näennäistodellisuutta jotta uskoisimme maailman olevan sellaisen kulissin kuva jonka HE ovat luoneet. Nyt on siirrytty jo massatuotteesta yksilöllisen, kansalaiskohtaisen manipulaation menetelmään. toleranssisiipi on ensimmäinen ilmiselvä (vaan ei aukoton) osoitus tästä.

Ei mene enää kauaa kun forumistien kirjoitukset päätyvät jokaisen ruudulle luettavaksi sisällöltään erilaisina. Manipulaatiota, suuremman päämäärän saavuttamiseksi.
Varatkaa foliota, umpikumikengät, kiinanmuurin kokoinen palovalli läppäriin ja teräsvuoraus huoneistoonne. Kantakaa televisio kirerrätyskeskukseen ja katkaiskaa radion virtajohto. Lavasteet on laskettu, nyt on vuorosanojen aika.
 

Siggeboi

Banned
Liittynyt
6.9.2006
Viestit
4475
Sijainti
Puskassa
Mietin koko viime viikon ajan, että missä oon ollut ja mitä oon tehnyt viime uutena vuotena. Tuon rakettipollin ansiosta tuli selkeä flashback viime vuodesta. Exän serkkujen luonahan minä olin. :rolleyes: Lisätäkköön, että olin vieläpä selvinpäin.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös