Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Siitä on ollu puhetta että suomalaiset heittää ruokaa turhaan roskikseen (vaikka ei ois vanhentunutta).
Toissaviikkoisesta Tilsit juustosta ei kyllä pystynyt hajun perusteella päättelemään onko syömäkelpoista tahi ei. Parasta ennen -päiväys oli vielä tulevaisuudessa, silti haisi ihan likasangolta.

Kämppäkin haisi pari päivää ko. tuotteelle vielä juuston loppumisen jälkeenkin.
 

Sinäputki

Troll
Liittynyt
13.7.2010
Viestit
4216
Sijainti
Trollhättan
Siitä on ollu puhetta että suomalaiset heittää ruokaa turhaan roskikseen (vaikka ei ois vanhentunutta).
Näin on. Kaupatkin vois laittaa tavarat alennukseen aikaisemmin ja vaikka -70% niin saataisiin hävikkiä pienemmäksi. Toki me kuluttajat taidetaan heittää yhteenlaskettuna enämpi ruokaa pois kuin kaupat. Ei oo maailma reilu, Afrikassa ihmiset taistelee ruoasta, täällä sitä heitetään pois.
 

Andy

Jalkarannan Yannickdalmas
Liittynyt
15.8.2002
Viestit
5756
Sijainti
Ypäjä
Kävin Messilän alueella kokeilemassa, miten Seatti kahlaa lumessa. Lähtökohdat olivat hyvät. Keulalla on painava diesel-moottori, talvirenkaat ovat normaaleilla 16" vanteilla, mutta normaalia korkeammat, 55-sarjalaiset, sekä vetoluistonesto ainakin perstuntumalla tuntuu jakavan voimaa myös vähemmän pitävälle renkaalle. Liikenteessä tuntuu, että muut kaksivetoiset saa jätätettyä valoista tosi helposti. Hyvinhän tuo eteni, mutta sitten kun sain kinnerin tarpeeksi pahaan paikkaan runtattua, tajusin että olin unohtanut lumilapion.
 
Ylös