Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

PuoliPöhkö

Well-known member
Liittynyt
3.1.2008
Viestit
31216
Sijainti
suom. "sijainti" toim.huom.
Miten ihmeessä voi myydä puolet halvemmalla Euroopan läpi roudattuja jauhomöykkyjä, kuin tuossa puolen kilometrin päässä sijaitsevan leipomon kotimaisia jauhomöykkyjä?
Ihan hyvin!

Miten tämä maailma niin vituiksi on mennyt, että järkevintä on ostaa ruokaa toiselta puolen palloa, kun halvemmalla saa?
Kts. edellinen.
 

Andy

Jalkarannan Yannickdalmas
Liittynyt
15.8.2002
Viestit
5756
Sijainti
Ypäjä
On tämä maailma kyllä kumma paikka. Vaimo osti tuollaisia ison miehen peukalonpään kokoisia Euroshopper merkkisiä muffinsseja. Katsoin, että Espanja on valmistusmaa. Miten ihmeessä voi myydä puolet halvemmalla Euroopan läpi roudattuja jauhomöykkyjä, kuin tuossa puolen kilometrin päässä sijaitsevan leipomon kotimaisia jauhomöykkyjä?

Miten tämä maailma niin vituiksi on mennyt, että järkevintä on ostaa ruokaa toiselta puolen palloa, kun halvemmalla saa?
Siis joo, ihan hyvin siksi, että espanlalaisten jauhomöykkyjen ostohinta on Eurooppan läpi roudattuna halvempi, kuin kotimaisten jauhomöykkyjen ostohinta roudattuna puolen kilometrin päähän. En työskentele ostossa, joten en tuon tarkemmin osaa vastata, mutta veikkaisin, että suomalaisella yrittäjällä ei ole mahdollisuuksia myydä tuotteitaan niin paljon edullisemmin, että ne kattaisivat valmistus- logistiikkakustannukset Espanjasta.

Eli tullaan lopulta sitten siihen ikuisuusasiaan, että pk-yrittäjän asema suomessa on Suomessa maahanmuuttajasta heti seuraavana. Heidän jälkeensä tulevat poket, taksikuskit, baarimikot, jne.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Eikös tuollainen järjestetty tois pual, eikö tois pual, eikö tois pual, eikö keskel jokke?
Itse tulin muutama tunti takaperin Riihimäeltä. En nähnyt valoshowta. Ralliautoja siellä näkyi kyllä olevan. En ollut niitäkään katselemassa, vaan lasten kanssa mummolassa.

Kato välikoppa esko on kuvassa just kaivamassa vasenta takatassua sieltä metsähallituksen rajalta :D
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Venäjä oli entisensä. Jonoja ei ollut, mutta silti kesti rajan ylitys. Kaavakkeet muuttuneet ja tietoja piti pistää paikkoihin, joita ei edes lomakkeessa kysytty, saati jotta olisi ollut vastausviivoja. Rahanvaihto kiinni olleessa kalastustarvikeliikkeessä. Sitten pakolliset bensat, tupakat, kaviaarit ja purtavat. Juomista en tuonut, koska kotiolut.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Oli näköjään jo ehtinyt Viron 50 senttinen lompakkoon. Nyt toki on jo Joutsan TB:llä Huttulassa.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Selvisi perjantaista asioita. Ylimääräistä MC:tä ei portsari suvainnut ja olin kuulemma kuuden hengen seurueen mielestä tosi MUKAVA, vaikken muista kenenkään nimiä tai naamoja.

Nyt blinitaikinan tekoon.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös