Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Heh heh, viitsi edes mihinkään uutis-lööppitoikkiin laittaa tätä:

Fin-tv sulkeutuu kesällä

Ajattelimme, että suljemme fin-tv sivuston kesällä, koska maassanne on niin paljon kateellisia ihmisiä. Olemme top-10 parhaan joukossa listatessa Suomen parhaimpia sivustoja, mutta jotkut idiootit eivät vaan kestä sitä. Vietimme paljon aikaa suomalaisten ihmisten parissa, mutta jotkut vitun idiootit henkilöt kirjoittavat meistä, että olemme huijareita. Kaikki käyttäjämme voivat tietää että
suljemme fin-tv.comin lopullisesti tulevana kesänä, olemme pahoillamme siitä, mutta teemme ennemmin parasta palvelua Ruotsiin, koska siellä ihmiset eivät koskaan ole kateellisia meille, tai yritä mitään meitä vastaan, mutta Suomessa on paljon rasistisia ihmisiä, myös idiootteja. Emme myy sivustoa, vaan suljemme sen Suomessa, joten vielä voit katsella elokuvia täällä. Mutta kesällä tulet kaipaamaan tätä sivustoa ja meitä. Ja haluan kertoa teille sen, emme halua niitä vitun rasistisia ihmisiä katsomaan fin-tv:n elokuvia, koska nämä sivut ovat hyville ihmisille.
Todellisuudessa tuo ylläpitäjä poisti tekstityksistä suomentajien/tekstittäjien tiedot, jolloin nämä polttivat proppunsa, eivätkä enää julkaisseet tekstityksiä, jolloin ylläpitäjällä ei ollutkaan enää tarjota uusia leffoja suomitekstien kanssa.
Tästä syystä suomalaiset ovat kateellisia idiootteja ja rasisteja. Terveisiä vaan yltiösuvaitseville. (Menisköhän nyt oikeaan osoitteeseen...)

Ai niin, huvittavinta jutussa on eilinen paatos ja uho:

Huomautus

Jotkut typerät lakkoavat typerien syiden takia, kerroimme tästä aiemmin myös. Emme osaa puhua suomea emmekä suomentaa kaikkia tekstityksiä sivuillemme ja se on mahdotonta kääntää tekstit 5000 elokuvalle 2 vuodessa. Saamme tekstityksiä muilta sivuilta tai jotkut henkilöt lähettävät niitä meille ja lisäämme ne sivuillemme. Tämä ei tarkota sitä että me varastamme niitä, vaan tekstitys-sivustot

jakavat niitä ja ihmiset voivat ladata niitä. Emme kirjoita elokuvillemme heidän sivujensa nimiä, koska lataamme tekstitykset elokuviin ja lisäämme ne suoraan sivustoilleme ja koska emme halua mainostaa sivuillamme muiden sivuja. Voimme kirjoittaa sivuillemme heidän sivujen nimiä ainoastaan, mutta emme mainosta niitä sivuja ilmaiseksi, koska fin-tv ei sulkeudu tekstitys-sivujen lakkoamisen takia,

se ei ole ongelmamme, koska meillä on nyt 30 000 tekstitystä tietokoneellamme, jokapäivä lisäämme hitaasti elokuvia, jonain päivänä lisäämme kaikki tekstityket, ja joku minun suomalaisista kavereistani voi kääntää muita uusia elokuvia suomen teksteille. Siis todellakaan sillä ei ole mitään väliä mitä vittua teet, voit itkeä tai tehdä ilmoituksen minusta kaikille, se tekee oloni vain tylsäksi.
Mainitaan vielä, että noissa tektityksissä kyllä on suomentajien/sivustojen tiedot, joten ylläpitäjän ei suinkaan olisi tarvinnut niitä lisätä, vaan olla ottamatta pois.

Kyllä piratismi on hieno asia.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Näköjään sitten eksyit forumille...

Lupasin, jotten nettia kayta reissun aikana ja tassa sita ollaan!
Kunhan en vaan forumille eksy.... Eli sinne..
:thumbfh::thumbfh: Mitas olen ornari. Baarissakin juotu 1,5 tuoppia. Nyt jos sita kohta satamaa kohti. Juhikselta terkkuja.
 
Ylös