Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

AJ

Well-known member
Liittynyt
19.7.2000
Viestit
69605
Sijainti
Toinen Maailma
Katsoin. Jotenkin tuli mieleen semmonen ajatus, että onko tuossa moottoriurheilussa mitään järkeä. :thumbfh:
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Kattelin AJ:ltä ohjelmaa Jemenistä lasten parlamentin vaalityöstä ja äänestyksistä. Jotain yläasteikäisiä kersoja. Semmosesta koulusta, jossa oli tyttöjä ja poikia valittiin lähinnä jemeniläisten pissisten äänillä tietysti söpöin ja suosituin poika parlamenttiin. On ne niin kauhea erilaisia noi maat.
 

Zire

`.´
Liittynyt
5.2.2009
Viestit
536
Sijainti
Lahti
Pitihän tuo käyä Pohjola-rallia ihmettelemässä kun kerta kotikonnuilla ajelevat. Tosin ihmettely jäi huoltoalueella pyörimiseksi kameran kans, yhdellekkään EK:lle en jaksanu lähtä. :eek:
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Porrasparlamentti kokoontuu taas alimmassa kerroksessa. Päivän kuumana pottuna tänään mm. häkkärissä ryyppääminen. Nuoriso oli viime yönä ollut häkkärissä rymyämässä, ja ikävä kyllä, just pahimman rappupoliisin häkkiovesta on revitty vähän verkkoa irti (kuinkas sattukaan). Sen ja meluhaitan (jota itse en kyllä kuullut) lisäks mitään vahinkoa ei ole sattunut.
Mekapeipe siellä on istunnossa mukana, itseä ei jaksa juurikaan kiinnostaa.
Oma jälkikasvu kävi jo antamassa todistajalausunnon, ja tiedän toki itsekin että olivat kotona eilen suunnilleen kahdeksasta illalla saakka, sekä jälkikasvu että vävykokelas.
 

Rentta

Well-known member
Liittynyt
22.7.2010
Viestit
6759
Sijainti
Täällähä mä
Melkoinen määrä peltiä meni kasaan, tai mitä kuituja ovatkaan. Siellä seassa oli Mini syöksymässä katsomoon, näytti pahalta, mutta kuinkahan lienee käynyt? Sen jos joku tietää, niin saa kertoa.
Muutama ihminen joutui sairaalaan , ketään ei kuollut. Muuta infoa en ole löytänyt.
 
Ylös