Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Heräsin aamulla 6:30 ihan kuin töihin mennäkseni, mutta oikeasti on vapaata loppuviikko. Herätys ei ollut miellyttävä. Oikeasta jalasta veti suonta niin perkeleesti että huusin ääneen. Inhottavaa, ei näin ole käynyt ennen, vanhuusko tässä alkaa puskemaan? Vieläkin kinttu on pökkylä säärestä.

Otin eilen kaljaa. Aloin muistelemaan velvoitteita mihin kaljapäissäni sitouduin puhelimitse. Kaverini yritys (entinen työkaveri) on kaatumassa ja pakkohuutokauppa häämöttää lähitulevaisuudessa. Hän tulee viikonloppuna vierailulle kunhan soittaa ensin ja ajelee sen 100 km tänne. Ei sillä että auttaa voisin, kuunnella kyllä toki ja jutella. Ja saunan lämmittää. ikävä vaan että näkee miestä tällaisissa merkeissä. Mieluusti olisin halunnut pitää ihan sen mielikuvan mikä 10 vuotta on ollut, eli että hyvin on kaveri asiansa hoitanut ja hyviä päätöksiä tehnyt. Mukava jätkä. Harmittaa hänen puolestaan nyt kovastikin. En aio sanoa että mitäs läksit yrittäjäksi.
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Mä voin tulla sanomaan sen kalja- ja saunapalkalla.
Kiitos vaan, uskon kyllä että selvitään paremmin jos tuo jätetään sanomatta. Saati että siitä täysin rakennuskelvottomasta kommentista vielä maksettaisiin.

Oletko muuten myös aikeissa perustaa konsulttiyritystä? Pääset hyville palkoille noilla vaatimuksilla. Ajattele nyt, joisit kaljaa ja saunoisit ympäri maata. Sweet! Toivoa vaan sopii etteivät löylyt hyydy ja kalja lopu. Sittenhän se muuttuisi jo ikäväksi olo. Viluisaksi ja janoisaksi.
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Mulla on jo vilu ja jano, joten mikään ei siinä mielessä muuttuisi lain.
Tästä tulikin mieleen että mitäpäs jos muokkaisin koko viikonlopusta maan kattavan epäonnistuneiden konsulttien kokoontumisajon? Tervetuloa! Parkkitilaa on kadun päässä.

Saunalippu maksaa vitosen. Kerralla löylyihin kolme miestä. Muut saa jonottaa. Kaljat on vitosen kanssa tölkki. Fläppitaulun saat kympillä ja powerpointtia tykillä pääset esittelemään parilla kympillä. Siinä voisit niinkun sitten tarkentaa esityksessä että mikä meni pieleen? Se varmaan auttaisi, jos sitä kerrattaisiin vielä oikein porukalla. Vähän sillai niinkuin käänneltäisiin veistä vähän siinä oikein tukevalla ryhmäotteella. Ja rahan kanssa että kaikilla on kotoisaa. Tosin minä ne rahat sitten nussin, mutta tuskin se ketään häiritsee, olenhan tilaisuuden tirehtööri. Ja tirehtöörille kuuluu tirehtöörin palkkio.
 
Ylös