Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Goblet

Iceman
Liittynyt
24.3.2008
Viestit
3109
Sijainti
Finland
Huhhuh mikä viikko. Koko viikkona en ole syönyt kuin muutaman hassun leivän, menossa ollaan oltu n. 20 tuntia vuorokaudesta. Valmisteltu kaverin polttareita, hääbändi on reenannut, paljon muuta mukavaa. Unta on tullut keskimäärin 4 tuntia.

Mutta nyt on polttarit ohi, ja ai fasaani sentään mitkä kemut! Eipä ole taas vähään aikaan yhtä huikeaa päivää ollutkaan. Kun on kunnon kaveriporukka kasassa, niin metsässä saa yllättävän paljon hauskaa aikaseksi. Nyt on kyllä niin väsynyt ja tyytyväinen olo ettei mithään järkeä.

Mutta nyt vähän huilia ja sitten uusi puristus häitä kohti! :ahem:
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Tänään on ollu ilmassa kertakaikkisen järkyttävän hajuisia pieruja.
 

Sinäputki

Troll
Liittynyt
13.7.2010
Viestit
4216
Sijainti
Trollhättan
Hyvin löysi roskaposti perille, vaikka vastaanottajan kohdassa ei ollut edes minun sähköpostiosoitettani. No, eipä tuosta hirveästi haittaa ollut, kun viesti meni automaattisesti roskaposteihin, eikä noita nyt maata kaatavaa määrää tule.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Menin parvekkeelle ottamaan kuvaa auringonlaskusta kännykälläni. Olen yhden aika hienon ottanut aikaisemmin, kokeilin saisinko samanlaisen. En saanut, mutta näin ketun, joka luultavasti oli sama, jonka olen nähnyt ja ikuistanut kännykkäni muistikortille jo aikaisemmin. No lähdin ulos katsomaan, saisinko siitä kuvan. Siellähän se oli, pellolla, kun pääsin takapihalle. Vähän aikaa antoi räpsiä kuvia (suurin osa suttuisia, valaistus lienee liian heikko kännykkäkameralle), mutta yhdestä ainakin voi hyvällä tahdolla ketun ääriviivat erottaa. Lopulta se sai tarpeekseen ja luikki pellon yli metsikköön.
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Menin parvekkeelle ottamaan kuvaa auringonlaskusta kännykälläni. Olen yhden aika hienon ottanut aikaisemmin, kokeilin saisinko samanlaisen. En saanut, mutta näin Jonin, joka luultavasti oli sama, jonka olen nähnyt ja ikuistanut kännykkäni muistikortille jo aikaisemmin. No lähdin ulos katsomaan, saisinko siitä kuvan. Siellähän se oli, pellolla, kun pääsin takapihalle. Vähän aikaa antoi räpsiä kuvia (suurin osa suttuisia, valaistus lienee liian heikko kännykkäkameralle), mutta yhdestä ainakin voi hyvällä tahdolla Jonin ääriviivat erottaa. Lopulta se sai tarpeekseen ja luikki pellon yli metsikköön.
Tein tarpeelliset korjaukset. Jatkot pukeutumistoikissa
 
Ylös