Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Huomen aamulla saa sitten kuulla kuivaajilta ja kosteuden mittaajilta tuomion, että joudutaanko koko laminaattilattia purkamaan ja jos niin käy, minne vittuun panen makuuhuoneen hyllyt ja tavarat? Ennenaikaista juhannuskokkoa en haluaisi aloittaa, jos isännöitsijä rupeaa urputtamaan omista virheistään.
Puolipöhkö hoitaa kiukuttelevat isännöitsijät!

Tsemppiä nyt vallan kovasti. Vittumaisia ovat moiset hommat.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Tuli tosta Thunderin avautumisesta mieleen, että mikään ei oo niin vittumaista kuin jatkaa ja paikkoa toisen huonosti alottamaa työtä! Siis kun alkaa toisen tekemää sutta korjaamaan.
 

oldez

Well-known member
Liittynyt
14.3.2003
Viestit
19491
Niin. Alkoi vituttamaan vähän rankasti. Viime viikolla alettiin makuuhuoneen seinän purku, kun talvella tuli kovilla pakkasilla mitattua huoneen keskeltä 8 asteen plussalukemia ja lattian sekä seinän alueella oli +3 astetta. Mittasin lämpölukemat koko talven ajan ja lämpötilat olivat normaaliin asumiseen kelvottomat ja taloyhtiön oli pakko tehdä asialle jotain.

Menettelytavoissa on kyllä isännöitsijälle sanomista, että ensi talvena pitää uudelleen mitata, että auttoiko se seinän uudistaminen kohentamaan huomattavasti sisälämpötilaa. Putkimiehet laittoivat lämpöpatterin takaisin paikoilleen torstaina ja samana iltana menin kesämökille saarelle puuhastelemaan pihatöitä ja muitakin hommia.

Sunnuntai-iltana tulin kotiin ja tänä aamuna herättyäni (olohuoneesta), huomasin lämpöpatterin tiputtavan vettä aika tavalla, että koko laminaattilattian saumat ovat turvoksissa ja uuden seinän väliin on varmaan päässyt vettä jonkin verran (Purkki, 7 cm halkaisijaltaan. Täyttyi yli 2 tunnin aikana 9 cm vettä).

Vituttaa niin helvetisti, ensin se aikaisemman putkirikon takia piti tärisyttää kiviporalla asuntoa niin, että monitori siinä tärähteli kivasti rytmikkäästi pöydässä, keittiö melkein uusiksi ja koko huoneisto putsata pölystä ja telkkarin sisustaa myöten. Sitten kylmyyden takia piti muuttaa talvella makuuhuoneesta olohuoneeseen nukkumaan. Kun on vihdoin saanut seinän jokseenkin kuntoon, alkoi vesivahinko iskeä poissaoloni myötä.

Huomen aamulla saa sitten kuulla kuivaajilta ja kosteuden mittaajilta tuomion, että joudutaanko koko laminaattilattia purkamaan ja jos niin käy, minne vittuun panen makuuhuoneen hyllyt ja tavarat? Ennenaikaista juhannuskokkoa en haluaisi aloittaa, jos isännöitsijä rupeaa urputtamaan omista virheistään.

On jo tarpeeksi ahdasta olohuoneen puolella, kun makuuhuoneen tavaroita on pakkautunut olohuoneeseen ja enempää ei voi enää laittaa.:wall:
Putkirikosta kärsineenä voin sanoa että se on kyllä saatanan paskamaista. Monen kuukauden homma kun revitään seinät auki, lattiat auki, korjataan vuoto, kuivatetaan ja sitten paikataan. Todella vittumaista.

Meillä oli vielä sillä tavalla vittumainen tilanne että viemäriputki alkoi vuotaa ja yläkerran naapurien keittiön viemärivedet valuivat meille keittiöön ja vaatehuoneeseen. Oli kiva tyhjentää keittiön kaapit ja vaatehuone. Tosiaan sitten oli vielä se seinän ja lattian korjaus. Koko kämppä täynnä kivipölyä.
 

Thunder

Vihan aiheuttaja
Liittynyt
20.1.2002
Viestit
7970
:eek: Normaali suhteellinen kosteusprosentti (relative humidity) on 40. Makuuhuoneessa ja sen liinavaraston lukemat oli seinistä sinne varaston seinään asti 70-170!:wall:

Lämpöpatterista vuotaneen veden pilaama alue on yli 170 RH %.
Määräyksenä, koko makuuhuone ja liinavarasto tyhjiksi tavaroista ja kaikki laminaattilevyt helvettiin. Uuden seinän kohtalosta ei vielä tietoa, luultavasti nekin revitään jos ei kuivu, sillä nekin näyttää ehkä kärsineen. Saatansnämmäpärkkele!:wall::wall:
 
Ylös