Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

FW08

Registered User of Talent
Liittynyt
9.7.2008
Viestit
22189
Sijainti
Behind the rabbit
Joo, tuo sähkötuoli olikin huomattavan paljon inhimillisempi vekotin. :D
Eikös tuolla ameriikassa ainakin ole tahoja, joiden mielestä alaikäisen istuttaminen sähkötuoliin on ok, mutta täysi-ikäisenkin istuttaminen dildotuoliin on hirvitys Jumalaa vastaan.

Sitäpaitsi, en tulkinnut Rebecca Blackin sitä istuinvaihtoehtoa kysyvän tuossa sinun postauksessasi, joten hän ei myöskään ollut se, jolle tuota tuolivaihtoehtoa tarjosin.
 

Renngeist

Soldiers of Antisthenes
Liittynyt
24.4.2009
Viestit
18077
Sijainti
Syylien välissä
Tulipas tänään taas ajeltua firman pikkupakulla :)yuck:) Pargakselle ja takasin. Paluumatkalla meinäs muutamaan kertaan silmät painua kiinni. Onneks oli niinkin lyhyt matka, eikä esim. Kimitoöölle, jonne ois ollu vähintään kaksinkertainen matka.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Vaikka ravit onkin ainoa "urheilulaji"*, josta en perusta kakkelbergin vertaa enkä ole metriäkään lajia ikänä seurannut, niin silti tieni viepi tuonne noin nytten. Heihei!


*en itseasiassa pidä raveja edes urheiluna mutta toivottavasti en moista möläytä takakaarteen kaaleille
 

Captain Howdy

Well-known member
Liittynyt
6.6.2001
Viestit
20416
Vaikka ravit onkin ainoa "urheilulaji"*, josta en perusta kakkelbergin vertaa enkä ole metriäkään lajia ikänä seurannut, niin silti tieni viepi en itseasiassa pidä raveja edes urheiluna mutta toivottavasti en moista möläytä takakaarteen kaaleille[/SIZE]


Tyhmä jätkä.
 
Ylös