Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Soitin kävelyohjeita 5km hotelliltaan heränneelle, Budapestissa. Enää ei tunnu niin pahalta tuo risteily.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Käydessäni iltaoluella kantabaarissa tuli lyhyen ajan sisään jo toinen "ambulanssi paikalle"-tapaus. Tällä kertaa ylihumalassa ollut mies unohti, että loosit ovat lattiatasoa ylempänä ja astui tyhjän päälle. Päistikkaa edessä olleen tuolin kautta pyörähtäen takaraivo edellä lattiaan. Ei näyttänyt aluksi pahalta, mutta verta alkoi tulla alun jälkeen vähän enemmän. Onneksi oli osaavaa henkilöä paikalla (laskeutumispaikan vieressä ollut seurue oli kärppänä hoitamassa tilannetta ansiokkaasti ja ambulanssikin kutsuttiin heti). Lähtiessäni itse kotiin uhri edelleen äyväsi ambulanssihenkilöille sairaalaan menoa vastaan ja halusi kotiin, vaikka oli selvää, että vekki päässä ei ollut ihan pieni. "Valitettavasti emme voi päästää sinua kotiin" ei oikein mennyt läpi.

Aiemmalla kerralla vanhempi naishenkilö oli aluksi rauhassa juonut drinksuaan, kunnes yhtäkkiä alkoi huudella muulle vähäiselle asiakaskunnalle, jota baarissa oli. Meni sitten istumaan paikkaan, jota ei juurikaan näe muualta baarista, ja yhtäkkiä kuului kolahdus. Oli ilmeisesti kaatunut baarijakkaralta suoraan kanveesiin. Sillä kertaa uhrilta meni taju, joten laitoimme naisen kylkiasentoon ja ambulanssikin tuli vähän nopeammin kuin tänään. Nainen oli virotessaan varsin sekaisin, muttei vastustellut ambulanssiinmenoa yhtä tarmokkaasti.

Että sellaista lähibaarissa viimeaikoina.
Ilmiselvästi baarin lattiat on liian matalalla. Puolen metrin korotus ja kaatumiset eivät ole enää noin pahoja.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
JIIIIHAAAAA!!!! Työpäivä! Jes jes jes jes. Onkin ollut jo ikävä. Pitkät viikonloput on hanurista, kun ei saa olla töissä eikä näe työkavereita.


Puuuuuhhh... Näin sitä motivoidaan itseään.
 

Thyella

þýðingafræðingur
Liittynyt
28.3.2004
Viestit
3500
Sijainti
Ciutat Comtal
Tänään tulee Reykjavíkissa asuva suomalainen ystävättäreni kylään Turkkuseen, brennivínpullo tyhjentynee yön aikana.

En halua että tää kesä loppuis ikinä, oikeesti ollu elämäni kesä.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Tänään tulee Reykjavíkissa asuva suomalainen ystävättäreni kylään Turkkuseen, brennivínpullo tyhjentynee yön aikana.

En halua että tää kesä loppuis ikinä, oikeesti ollu elämäni kesä.
Onko se se sama, vai onko sulla jo uus kierrossa :D
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Huomio lasinalusista

Taannoin minulla ei ollut mitään käsitystä, minkä ihmeen takia moisi lätkiä käyttää. Oliko kyseessä kyrvänjatkeiden hienostelua vai mitäs vittuja.

No jossain vaiheessa sitten ajattelin, että kas vain, nehän saattavan pitää pöydän puhtaampana ettei jää kylmästä tuopista ikävää kiemuraa pöytätasoon ja tarjoilijan vitutus on vähäisempi, jolloin palvelutaso nousee. Tämä korostui vielä lämpimillä säillä, esim. etelä-euroopassa ja nyt Suomessakin, kun juomat hikoilee niin helvetisti.

No tuossa sunnuntaina löysin Turusta sitten täysin uuden baarin nimeltä B4R. Siisti sisustus ja tosi hiljaista. Se mikä oli erikoista, oli se, että nämä lasinoluset eivät olleetkaan pahvinkappaleita vaan kumisia lärpäkkeitä. Tuntuivat hyvälle kädessä ja niillä oli mukava pahoinpidellä kanssaryyppääjiäni. Lämyä!

Alusista innostuneena ryypiskelin juomaani täysin huoletta ja suureleisesti. Sitten tuli totuus vastaan, eihän se perkeleen kumi ime sitä nestettä mikä siitä tuopista valuu. Nesteet tippui minun itseni päälle ja KAIKKIALLE.

Kyllä vitutti ja opetti.

T: Kikki Hiiri
 

jaska

Ett silleen!!!!!!1 -mies
Liittynyt
29.12.1998
Viestit
32215
Sijainti
kyrkslätt
Voisit perustaa Domppari-testaa toikin ja kertoa sinne näitä havaintojasi.

... toikki voisi sijaita esim. kilpavene-osiolla.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Pahoitinpas mieleni tuossa yläreunassa näkyvästä "Voita 1000 euroa" naamakirjamainoksesta. En tykkää! Onko toi ollu kauanki tossa, vai ihan tuores?
 
Ylös