Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Hieno pätkä, toivottavasti saa koulussakin julkisuutta ja ehkä kiusaaminenkin sitten loppuu - eikä siirry seuraavaan kohteeseen. Uskon niin.

Kiitos paskasivuston linkittämisen päädyin lukemaan tällaisia uutisia: http://www.stara.fi/2011/11/26/tatuoijan-raju-kosto-tyttoystavalle/?fb_ref=fbstarassa

Jännää että kaikki paskasivustoa kommentoineet miehet on sitä mieltä, että pettäjänaisen vahingoittaminen fyysisesti on hieno homma.
Eka kerran kun tästä kuulin, sanoin vaan, että saatto tulla kaverilla vähän penalttia tuosta tempusta.

Ei pisteitä. Jokainen kerätköön itte ittensä, koston tie on hevonpaskaa.
 

Balthazar

Luonnollisesti.
Liittynyt
10.11.2000
Viestit
13560
Sijainti
Boogie Street
Jos tuon salatatuoinnin katsoo oikeutetuksi, hyväksynee myös hapon heittämisen kasvoille, niin kuin joissain muissa kulttuureissa on tapana.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Kaippa se olis lähdettävä Jyväskylään kuuntelemaan mitä asiaa herra everstiluutnantilla on.
 

Lumipallo

Well-known member
Liittynyt
3.10.2009
Viestit
2168
Onko? Musta tuossa on samasta toimintakonseptista kyse.
Emmä nyt mikään asiantuntija oo mutta käsittääkseni happohyökkäyksen seurauksena uhri usein vammautuu vakavasti ja peruuttamattomasti eikä naimisiinpääsystä ole enää toivoa. Ja mikäpä se on mukavampaa elämää noilla haponheittelyseuduilla ku olla sokea, naimakelvoton nainen. Ja mahtavatko nuo haponheittelijät kovinkaan usein joutua mihinkään vastuuseen, en tiiä.

Lörtsyselkätäti taas ei ole vammautunut ja varmaankin korvausrahoilla saa hankittua siihen kakkakikkareen päälle jonkun komiamman kuvan. Ja mahtaako tatuointijampalla paljon töitä riittää tuon jälkeen. Tyyppi saattaa kiukuspäiten tatuoida ihan minkä kuvatuksen tahansa. Kostox. Ja mikä parasta, tekee sen kolmasluokkalaisen piirustustaidoilla. Eikä tuo salatatuointi varmaankaan oo mikään kovin kummonen epidemia toisin ku happohyökkäykset.

Juu juu, ymmärrän pointtis ja sitä rataa, mutta oli pakko purnata vastaan :).
 

oldez

Well-known member
Liittynyt
14.3.2003
Viestit
19491
Lörtsyselkätäti taas ei ole vammautunut ja varmaankin korvausrahoilla saa hankittua siihen kakkakikkareen päälle jonkun komiamman kuvan. Ja mahtaako tatuointijampalla paljon töitä riittää tuon jälkeen.
Mä kyllä laseroisin ton kuvan pois...
 
Ylös