Kerrohan unesi, niin ...

Juskanen

Naisilleninen
Liittynyt
3.8.2003
Viestit
6598
Sijainti
lähiö
Biletin koko viime yön. Kiertelin baareja ja olin joissain bileissäkin. Seurana oli teini-iän tuttuja, ja päihteitä riitti. Oli kyllä hauskaa. Sit jossain vaiheessa katselin peilistä itseäni, ja mulla oli kamalasti ryppyjä kasvoissa.

Tää lienee aika selkee.
 

Makkonen

Guest
Tänään päikkäreillä:

Olin jossain mulle tuntemattomassa omakotitalossa.
Minä istuskelen nojatuolissa, Anna Abreu ja tämän poikaystävä vastakkaisella sohvalla. Anna ja bf kesksutelee voisko kuvitella menevänsä joksus naimisiin. Eivät puhuneet siitä menisivätkö he keskenään, vaan ihan yleisesti ottaen.

Homma meni jarnaamiseksi enkä jaksanut kuunnella enempää. Menin toiseen huomeeseen josta kuului Gyllenne Tiderin Sommartiden.
Samassa huoneessa oli Joni(Doomii). Kyselin Doomiilta mitäs hän pitää Per Gesslen musasta. Totesi että oli hyvää musaa. Ja että itseasiaasa hän on itse tuottanut tuon Sommartiden biisin. Aloin inttämään vastaan että eihän se oli mahdollista, biisihän on vanhempi kuin Doomii. Lähdin takasin Anna Abreun luokse. Hän oli juuri vaihtamassa Linnanjuhlissa käyttämäänsä mekkoa poies. Sitten ikävä kyllä joutusin heräämään.
 

Forzacupika!

apina
Liittynyt
15.3.2008
Viestit
1010
Voin täs nyt ihan teille vaan kertoa että näin pirun kuumottavan unen... huhhuh!

Oli aika kuumottava vai mitä!
 

Andy

Jalkarannan Yannickdalmas
Liittynyt
15.8.2002
Viestit
5756
Sijainti
Ypäjä
Viime yönä näin unta, että minä Jacques ja joku kolmas hahmo foorumilta, jota en muista tarkemmin kuka se oli, oltiin menossa jonnekin pyöräilytapahtumaan. Itse pyöräilymatka kisapaikalle oli jo mielestäni tarpeeksi rasittava, joten kisapaikalla ehdotin, että jätettaisiin kisa väliin ja siirryttäisiin jo suoraan viihteen puolelle. Kaverit eivät lämmenneet ehdotukselle vaan kisa ajettaisi. Pakko oli minunkin valmistautua kisaan kun oli tyttöjäkin paikalla katsomassa. En muista oliko foorumin tyttöjä vai ihan randomeita. Jacques oli muuten sellaisella pienellä yksivaihteisella ns. temppupyörällä liikenteessä jottei olisi täysin ylivoimainen. Uni ehti loppua ennen kuin kisa alkoi, joten en tiedä miten skaba meni
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Pari unta sitten tuli unessa sellainen ajatus otsaan että on muuten ehkä hyvä juttu että Tupun, Hupun ja Lupun nimet ovat Tupu, Lupu ja Hupu eikä Törppö, Hörppö ja Lörppö.
 

Vellu

Kuninkaalleninen
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
18051
Sijainti
Vantaa, Finland
Pari unta sitten tuli unessa sellainen ajatus otsaan että on muuten ehkä hyvä juttu että Tupun, Hupun ja Lupun nimet ovat Tupu, Lupu ja Hupu eikä Törppö, Hörppö ja Lörppö.
Tai Tröpö, Hröpö ja Lröpö :eek!:

Onko paikalla kenties jotakuta, joka oikeasti osaisi piirtää? F1-Forum vapaan keskustelun veljenpoikia vois olla hauska seurata muutaman ruudun kerrallaan.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Vähän huonompia unia.

Ekassa pätkässä mulla oli vissiin diagnisoimaton syöpä, kun yht'äkkiä lähti hiustukkuja päästä. Pälvikalju yllätti ihan yllättäen ja olin huonossa hapessa muutenkin.

Toinen pätkä ei paljoa parempaa tarjonnut. Olin panttivankina eräitten nuoruuteni konnilla. Piti tehdä kaikkea pahaa toisille ja vaikka lopulta oksensin väkisin, jotta olisivat jättäneet mut rauhaan, niin sitä oksennusta piti levittää vielä toisten ruokiiin.:yuck: Lopuksi ns. turpaan ja sen jälkeen yritin kovasti saada taksia 5 meistä, jotka karkasivat tuolta. Paikat oli ihan tuttuja mestoja Hangossa.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Iltapäivän olgat tarjosi unen jossa olin mukana kestävyysurheilukisassa. Mukana oli muutama forumilainenkin, lähinnä noita urheilijaäijiä: Jacqu, Moe, Knoukkari yms. Lajeina oli mm. pyöräilyä, uintia, juoksua, hiihtoa. Myllis oli aivan ylivoimainen viimeisessä lajissa, jossa juostiin satoja kilometrejä vetäen perässä kuollutta merileijonaa.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Itsehän näin muutama yö sitten formula-aiheisen unen. Lyhyt kooste:

Kyseessä oli MM-tittelin ratkaiseva, kauden viimeinen osakilpailu, joka ajettiin Belgian Spassa. Mestaruus ratkesi viimeisellä kierroksella ns. bussipysäkkishikaanissa, jossa Michael Schumacher ohitti hurjalla ohituksella Lewis Hamiltonin ratkaisten tittelin itselleen.

Erikoisinta oli kunniakierros, jonka Schumacher ja Hamilton juoksivat yhdessä, hidastettuna, käsi kädessä, balettiasuissa, Straussin 'Sinisen Tonavan' tahdissa.
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Viime yönä uneksin asuvani 72:n ja hänen lapsensa kanssa samassa (omakoti)talossa. Jostain syystä kävimme yöllä leikkipaikalla leikkimässä.
 

72

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
16061
Viime yönä uneksin asuvani 72:n ja hänen lapsensa kanssa samassa (omakoti)talossa. Jostain syystä kävimme yöllä leikkipaikalla leikkimässä.
Aika jännä. Onko ideaa, mistä uni voisi johtua?
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
On noi kuumeunet kyllä epeleitä. Pirun tarkkoja ja todentuntuisia. Eikä sillä tavalla pelottavia kuin krapulapainajaiset. No nyt olin unessa kotona, jossain oudossa paikassa mutta mun koti se oli ja postissa tuli Hankkijan luottokortti. Se oli sekä mun että mun emännän nimelle, joka oli Senja. Sukunimeä en muista. Mutta jännintä oli se että olin mielettömän rakastunut tähän Senjaan, jonka kasvoja en unessa nähnyt. Puheltiin toisillemme eri huoneista ja kun heräsin niin mulla oli ihan hirveä ikävä tätä mun uutta emäntää! Ketään Senjaa en tunne tai ainakaan muista. Perkele. Pitääkö tässä alkaa piilopoliisityöhön ja jäljittää tämä Senja?
 

72

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
16061
joka oli Senja. Sukunimeä en muista. Mutta jännintä oli se että olin mielettömän rakastunut tähän Senjaan, jonka kasvoja en unessa nähnyt. Puheltiin toisillemme eri huoneista ja kun heräsin niin mulla oli ihan hirveä ikävä tätä mun uutta emäntää! Ketään Senjaa en tunne tai ainakaan muista. Perkele. Pitääkö tässä alkaa piilopoliisityöhön ja jäljittää tämä Senja?
Senjan kuuluukin olla sulle mysteeri:
Senja karjalainen muunnos kreikkalaisperäisestä nimestä Ksenia, joka tarkoittaa 'vierasta'.
(wikipedia)
 
Ylös