Kerrohan unesi, niin ...

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Ukkosunta näin. Olin yksin kotonakotona ja ukkonen pommitti jättisalamoilla maata alle 100m etäisyydelle lukuisia kertoja. Ajattelin että jos tuollainen iskisi kohdalle en kyllä selviäisi, ja vähän meninkin varmuuden vuoksi pöydän alle.

Ei tarvii tulkita kunhan kerroin.
 
Viimeksi muokattu:

Balthazar

Luonnollisesti.
Liittynyt
10.11.2000
Viestit
13560
Sijainti
Boogie Street
Kävin kuolemansairaana makuulle sairaalan vuoteelle. Hoidot oli lopetettu ja minut oli valmisteltu siltä varalta, että lähtö tulee yöllä.

Nukuin hyvin ja aamulla totesin olevani vielä toipilas, mutta kuitenkin elävien kirjoissa. Seuraava päivä oli elämäni onnellisin. Kaikilla oli aikaa hassutella ja iloita toisten läsnäolosta.


Enpä ole aikoihin herännyt näin hyvällä tuulella.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Alkossa olin kännissä asioimassa ja myyjät jonnekin karanneet. Tartuin sitten ruoriin ja purin 10 asiakkaan jonon tosta noin vaan. Palkkioksi pääsin tuhoamaan hävikkipulloja.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Ennen sanoivat, että rahaa on tulossa, jos näkee unessa 'kakkendaalia'.

Viime yön unen mukaan sitä on sitten tiedossa tähän osoitteeseen oikein kasapäin. Uskomattomia määriä koiran tuotoksia löytyi asunnosta sänkyjen, pöytien ja penkkien alta. Ne olivat ihmeellisiä rakennelmia - ihan kuin himmeleitä. Niitä oli kerrytetty pitemmällä ajalla. Ihmeellistä oli, ettei niitä ollut kukaan huomannut aiemmin. Ilmeisesti olivat hajuttomia. :eek:

Onneksi se oli unta.
 

Quasimodo

Well-known member
Liittynyt
30.6.2008
Viestit
5455
Sijainti
Helsinki
Viime yönä näin unta, jossa meillä oli kylässä muutamia kavereitani sekä Kouvotsvoni. Tarkkaa muistikuvaa ei ole unesta, mutta eräs tapahtuma on jäänyt mieleen.

Olin käynyt Stadiumissa katselemassa vaatteita samalla kun Kouvo ja nämä kaverit olivat kotonani. Kun tulin takaisin, niin astuin muina miehinä sisälle ja aloin lauleskelemaan. Sitten järkytyksekseni huomasin, että Kouvotsvoni istui ihan lähelläni selkä minuun päin baarijakkaralla. Pelästyin, koska tajusin, että hän on kuullut järkyttävän laulunäytteeni :eek:. Olin aivan täysin unohtanut, että porukkaa on vielä kotona. Kouvo hyppäsi pois jakkaralta, mutta näytti, että hän ei olisi huomannut ollenkaan tuloani.
Mainintana vielä, että Kouvotsvoni oli unessa nauttinut alkoholia.
 

Captain Howdy

Well-known member
Liittynyt
6.6.2001
Viestit
20416
Spookya...

Tyttö on ok, selvittiin säikähdyksellä. Lähti eilen ambulanssilla Keski-Suomen Keskussairaalaan, kun 'pumppu löi oudosti'. Lääkäri totesi johtuvan lämmöstä ja siitä, ettei tyttö ollut muistanut juoda tarpeeksi. Itse olimme eilen mökillä Helsingissä (tyttö siis isänsä vanhemmilla keski-suomessa lomaa viettämässä) ja olivat pitkiä nuo tunnit, kun odoteltiin epätietoisina uutisia sairaalasta. Kaikki on siis hyvin ja ei siinä mitään, mutta...

Näin eilen aamulla unen, jossa tappelimme punatukkaisen vaimoni kanssa kiivaasti. Tappelu kuitenkin keskeytyi jonkin esiintulleen traagisen kriisin vuoksi. En muista oliko unessa ollut kriisi vastaava mikä illalla minimuotoisena läpikäytiin. Mutta kuitenkin oli HIEMAN WTF-fiilis, siis sen muutenkin niin vitun voimattoman olon lisäksi....
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Näin parasta unta aikoihin ja heräsin ihan mukavassa kohdassa, mutta ei siitä sen enempää.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Viime yönä työpaikan parkista varastettiin minulta Mersu. Soitto poliisille ei onnistunut millään - meni lankapuhelimella vaikka mihin vaihteisiin ja keskuksiin. Huomasin siinä myös vaihtaneeni sekä autoa että työpaikkaa. Epäilivät, että sen auton varasti joku insinööri, kun niitä alueella oli kuulemma paljon. :doubtful:
 

Vellu

Kuninkaalleninen
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
18051
Sijainti
Vantaa, Finland
Viime yönä tapahtuneessa unessa pääosassa oli vaimo. En jaksa kertoa kaikkea, mutta eräs tapahtuma oli suorastaan mainio.. Näin hänen olleen keittiössä ohi kulkiessani. Toisen huoneen ovella tajusin sitten, että hän on siellä. Katsoin hölmistyneenä sinne ja palasin keittiöön. Ja siellähän hän olikin. Kysyin, että miten hän voi olla kahdessa paikassa yhtäaikaa?!? Vastaus oli, että "ihan hyvin".

No mitäpä siihen sitten sanomaan...
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Olin viime yön unessa Moen ja Teukan kanssa Lontoossa käymässä. Tarkoituksena oli hankkia Beef Jerkyä isompi erä halvalla. Teukka varasti jostain etukuormaajalla varustetun traktorin lihan kuljettamista varten. Lontoossakin on näköjään Valmetteja. Yritin liftata Teukan kyytiin, kun tämä tulla pöristeli Valmetilla, mutta hän ei huomannut mua, koska puhui kännykkään tai kuunteli musiikkia korvanapeista? Moe oli jo aikaisemmin häipynyt varaamaan meille hotellia, joten jäin yksin kuljeskelemaan sateiseen Lontooseen.

Yritin jossain vaiheessa lähettää forumille terveisiä kännykällä, mutta huomasin akun olevan lähes tyhjän, ja laturin jääneen kotiin. Ja tietenkin tärkeä puhelukin oli tulossa. No, onneksi Beef Jerky kauppoja oli useita...
 
Ylös