Kerrohan unesi, niin ...

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Jussi Lampi tuli kadulla vastaan ja morjesti. Kysyi sitten onko minulla mitä töitä. Vastasin jottei ole. Tähän Jussi, jotta siinä tapauksessa saan 7milj. euroa seuraavan leffansa voitoista.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Minä kävin äsken 'pienten' nokosten aikaan seuraamassa formulakisaa. Ajoivat meidän kylätiellä. Meni se Alonso kovaa!!! :eek!: Tuloksen selvittyä kirjoitin paperille 4/4 ja piirsin siihen ympärille rinkulan. Ei tullut ensin ehjää rinkulaa, piti täydentää. Sitten tuli tekstiviesti ja heräsin.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Viime, tai edellisyön unessa työkaverini pelasi Tapparassa ja teki maalin. Numerolla 9. Tuuletti hienosti, toinen jalka kaarre liu'usta kyykkyyn ja toinen suoraan taakse, sittten kädet tyylikkäästi ylös.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Näin unta että olin ilmoittautunut Rally Finlandiin Lada 2102:lla. Autoa ei ollut vielä missään ja kartturiksi olin ilmoittanut erään toverin jolle en muistanut ilmoittaa asiasta. Olin myös jostain syystä ilmoittanut samaan aikaan järjestettyyn Helsinki City Marathoniin.

Kaveri olikin jo keksinyt muuta menoa, eikä itseäkään oikein napannut joten skippasin molemmat tapahtumat ja lähdin ryyppäämään.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Harjoittelin voimistelua olympialaisiin ja möin messuilla Nelko-keittiöitä.

Vähän väsytti aamulla tuo urakka. Tein muuten ihan helvetin huonoja voltteja permannolla.:thumbfh:
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Näin unta Luca Badoerista. Hän avautui minulle, miten huonosti asiat ovat eikä naistakaan ole. Jaoin tuskan. Halasimme ja katsoimme Unkarin Grand Prix'n 1999 uusintana laajakuvatelevisiostani. Siis juuri sen kisan, missä Salo ajoi Ferrarilla 19. lähtöruutuun ja tuli maaliin kierroskaupalla kärjelle hävinneenä.
 

Balthazar

Luonnollisesti.
Liittynyt
10.11.2000
Viestit
13560
Sijainti
Boogie Street
En nykyään muista juuri muita kuin ip-unet. Tässä viimeisin:

Juottolan edessä tapahtui pahoinpitely. Kaksi pikkupoikaa tönäisi humalaisen miehen rinteeseen sillä seurauksella, että tämä kaatui jo löi päänsä pahannäköisesti asfalttiin. Pahoinpitely jatkui alhaalla, jossa miestä riepolteltiin mm. autoni takaluukkua vasten. Siihen tuli syvä, miehenmentävä lommo. Otin toisen pikkupojista kiinni ja vein johonkin salonkimaiseen tilaan juottolan alle. Tilassa oli paljon tuttuja, enimmäkseen naisia. Ryhdyin soittamaan poliisille, pahantekijä polveni alla. Se kesti ja kesti...

Ensin en meinannut löytää omaa kännykkääni mistään. Taskuissani oli jostain syystä lukuisia muitakin kännyköitä, mutta torjuin ehdotukset soittaa niillä: ajattelin, että hätäkeskuksen/poliisin on kätevämpää poimia ilmoittajan henkilötiedot suoraan omasta numerosta. Lopulta löysin oman kännykkäni.

Lopusta unessa tarjottiin kaksi päällekkäistä versiota. Toisessa kännykästäni oli hävinnyt mahdollisuus valita numeroita, enkä voinut soittaa sillä minnekään. Toisessa kosketusnäyttö oli teipattu maalarinteipillä ja minun piti nysvätä sekä teipit että näyttöön liimautuneet liimapinnat ensin irti. Kesti ja kesti... Lopulta sain näytön päällisin puolin puhtaaksi ja sitten lukuisien virhepainallusten valittua poliisin numeron: 10022. Parin tuuttauksen jälkeen puhelimeen vastattiin: "Sokos?"
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Viime yönä näin unta jossa juoksin kirvesmurhaajaa karkuun.

Aina kun heräsin, olin helpottunut. Nukahtaessani se sama uni jatkui.

Oli melko huisia.
 

Balthazar

Luonnollisesti.
Liittynyt
10.11.2000
Viestit
13560
Sijainti
Boogie Street
En nykyään muista juuri muita kuin ip-unet. Tässä viimeisin:
Ja selitys:
Wikipedia sanoi:
Hätänumero on puhelinnumero, johon soittamalla saa yhteyden hätäpalveluihin, kuten pelastuslaitokselle ja poliisiin sekä terveys- ja sosiaalitoimen hätätilanteisiin. Suomessa yleinen hätänumero sekä pelastuslaitokselle, poliisille, että sosiaalipäivystykselle on 112. Poliisilla oli olemassa myös oma hätänumeronsa 10022, joka oli käytössä vuoteen 2011 asti, mutta hätäkeskusuudistuksessa poliisin hälytyskeskukset siirrettiin valtiolliseen hätäkeskuslaitokseen. Samalla myös kiireellinen sosiaaliapu liitettiin osaksi 112 hätänumeron palveluita.
Olin siis koko ajan ALITAJUISESTI tietoinen, että numero 10022 ei ole enää voimassa. Siispä yritin välttää numeroon soittamista.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Sain yöllä unessa/juuri herättyäni siinä viiden korvilla bisnisisdean, joka tuntuu vielä tähän aikana päivästäkin järkevältä ja kokeilemisen arvoiselta. Kyseessä ei ole ovelta ovelle vissykauppa. (kts.ylös)
 
Ylös