Kerrohan unesi, niin ...

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Haa

Viime yön ensi tunnit menivät kovan metallinmuokkauksen keralla. Tehtiin maahanmuuttajakaverini kanssa jonkinlaisia uistimia, tai vastaavia kalankiinniottovälineitä. Ohuet kuparilevyt leikattiin jalkapohjan mallisiksi ja sitten niitä taottiin vanhoissa kengissä kuulapäävasaralla muotoonsa. Jossain välissä hitsattiinkin jotan metallia kovalla kipinäräiskeellä.

Unen toisessa osiossa olin Virossa kolutusmatkalla. Matkatavaroista oli osa kadonnut, jonka vuoksi oloni oli hotelliin tullessa varsin stressaantunut. Hotellihuoneeseen saapuessani otinkin aimo hörpyn laivalta ostamastani ginipullosta. Pullossapa olikin kotoa mukaan ottamaani suuvettä, jonka syljin hotellin käytävälle. Siinä samassa huomasin, että hotellista oli poistettu kaikki ilmastointiputket ja käytävien lattioissa ja katoissa oli tyhjät aukot putkien paikalla.

Sitten tajusin, että kaveriltani Viron matkan ajaksi saamani koira oli unohtunut jonnekin. En yhtään muistanut minne. Hätäpäissäni menin hotlan pihalle huhuilemaan koiraa. Koiraa ei näkynyt, mutta läheiseen puuhun lensi Pokémon-piirretystä tuttu leveänokkainen ankka. Se millä oli aina päänsärkyä. Pokémonista poiketen se oli väriltään musta. Se katseli mua puunoksalta suoraan silmiin leveän oranssin nokkansa takaa.

Siihenpä taisin herätä?
 

Hartsa76

Well-known member
Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7206
Pari yötä sitten näin seuraavanlaisen unen.

Unessa olin natsien vangiksi joutunut tiedemies ja natsit halusivat minun rakentavan jotakin heille.
Natsien poistuttua luokseni tuli aasialaisen näköinen mies ja hetken keskusteltuamme päädyimme yrittämään pakenemista.

Tilaisuutta pakenemiseen ei tarvinnut kauan odottaa, koska heti kun päätös oli tehty seinässä olleen ison aukon alapuolelle ajoi kuorma-auto.
Kun vartijoita ei ollut näkyvissä hyppäsimme ensin kuorma-auton katolle ja siitä hyppäsimme maahan.

Aasialaisen näköinen mies loukkasi nilkkansa hypätessä kuorma-auton katolta maahan, mutta minä selvisin hypystä ehjänä ja me molemmat lähdimme juoksemaan pakoon.
Juoksimme suoraan läheiseen metsään jonne päästyämme aasialaisen näköinen mies katosi jonnekin ja minä jatkoin pakenemista yksin.

Hetken päästä tulin tien varteen ja jäin odottamaan tilaisuutta päästä tien yli huomaamatta, kunnes yhtäkkiä huomasin, että toiselta puolelta saapui natsisotilaita toisen maailmansodan aikaisissa varusteissaan ja toiselta puolelta saapui yhdysvaltalaisia sotilaita nykyaikaisissa varusteissaan.

Outoa tässä tilanteessa oli se, että yhdysvaltalaiset sotilaat ja natsisotilaat olivat alle 20 metrin päässä toisistaan ja silti kummatkaan eivät ampuneet toisiaan vaan tuijottivat toisiaan kivikasvoisina.

Minä huusin yhdysvaltalaisille sotilaille suomeksi, että älkää ampuko olen teidän puolellanne ja lopulta uni loppui siihen, että olin päätynyt jonkin huippumodernin laboratorion tai sotilastukikohdan vessaan vaihtamaan vaatteitani.
 
Viimeksi muokattu:

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Suurin osa ihan peruskamaa: jeesasimme nuorta sisko-veli-sisarparia ottamalla heidät kotiimme asumaan. Olivat juuri menettäneet äitinsä.
(Me? No ainakin mä, mun sisko, ja jotain kavereita taisimme olla jonkinlaisessa yhteisöllisessä asumatilanteessa, ehkä lomareissu)
No se äiti tuli kuitenkin kummittelemaan ja oli aluksi vihamielinen mutta lopulta ajelimme yhdessä jollain pikkuenduroilla ja mönkijöillä sorateillä. Sitten mentiinkin baariin esittämään taikatemppu Hugh Laurielle joka muuten on seuraavassa Batmanleffassa itse Batman.
Kun taikatemppu oli epäonnistunut aloimme jakamaan siskoni kanssa lihapaloja ja pakasteranskalaisia kahteen satsiin.
Ikkunan takana oli rauniot ja känninen tummahipiäinen nuoriherra.

Lopussa olinkin metsätöissä jonkun vanhemman äijän kanssa.
Raahasimme juurakkoista kantoa pitkin metsää ja jätimme sen kohtaan josta kuulemma joku lähimökin vanha akka käy sen myöhemmin hakemassa. Lähdimme palaamaan kohti työpistettä tms. missä reppumme sijaitsivat kun takavasemmalta alkoi kuulumaan rapinaa. Luulin että se oli se akka mutta kun työkaverini kiihdytti askeliaan ja mumisi jotain karhusta ja reppujen luona olevasta aseesta, aloin minäkin ottamaan vähän nopeampia askeleita.
No, ei se ollut karhu vaan hervottoman kokoinen susi jolla oli suu täynnä hampaita ja varsin epäystävällinen luonne. Nälkäinenkin näytti olevan. Kun tajusin etten pysty pakenemaan ja fyysinen kontakti tämän uuden tuttavuuden kanssa on väistämätön, käännähdin ottaakseni iskun vastaan. Kun susi loikkasi kita ammollaan kohti, kohotin oikean jalkani tarkoituksena potkaista sutta päähän. Heräsin.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Tulkitsin ton brubin unen Cosmon mukana tulleella unikirjalla ja sain lopputulokseksi, että sillä on kohdun ulkopuolinen raskaus, visvasyylä ja 4+2 lottovoitto tuloillaan.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Tulkitsin ton brubin unen Cosmon mukana tulleella unikirjalla ja sain lopputulokseksi, että sillä on kohdun ulkopuolinen raskaus, visvasyylä ja 4+2 lottovoitto tuloillaan.
Jotenkin ei yllätä, jotta olet edelleen se pikkutyttö, joka Cosmoa tilaa. Miten iskuvinkit ym toimineet?
 

Quasimodo

Well-known member
Liittynyt
30.6.2008
Viestit
5455
Sijainti
Helsinki
Olin tulossa baarista kotiin yöbussilla kaverin kanssa. Katsoin taakseni ja siellä istui vanha täti, jonka kasvot muuttuivat yhtäkkiä aivan epämuodostuneeksi, ja tämä alkoi saamaan myös aivan hillittömiä kouristuksia/pakkoliikkeitä. Samalla sain itse jonkin halvauksen enkä pystynyt liikuttamaan kehoani, ja päästin samalla suustani jotakin tukahtunutta huutoa! Korvissa kuului myös ulvomista ja tajunta hämärtyi!

Ja sitten heräsin hikisenä ja sydän sykkien voimakkaasti. Ei ehkä mikään perinteinen painajainen, mutta tuon jälkeen oli sen verran levoton olo, että nukahtaminen kesti jonkin aikaa.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Jotenkin ei yllätä että kouvo on oikeasti rikkinäinen pajatso.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Donald Trump tuli selvällä suomella parkkipaikalla huutamaan minulle, että ajan hänen autollaan. Sanoin, jotta olen ihan ostanut sen ja sitten tämä Donald siihen, jotta tuo auto varastettu häneltä vuosia sitten. En tiedä miten homma jatkui, kun herätyskello ujelsi. T: tyhjä ja rikkinäinen pajatso.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Tässä eräs aamu näin lyhyen unenpätkän klo 4 ja 6 välillä.

Olin jossain päin talvista WWII itärintamaa yksinään passissa. Posautin yhden vaunun singolla, mutta selustassa olleen kukkulan takaa saapunut partisaanipartio sai kiikkiin. Jäi näkemättä, kuinka päättyi. Tupakan ainakin tarjosivat..
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Tuli joku PuPö flashback unessa.

Torikauppiaalla oli jotain hauskoja aurinkolaseja myynnissä. Poika innostui jostain laseista, joiden ovh oli 70 euroa. Sanoin että ostan jos saat tingittyä ne 45 euroon. Poika meni tinkimään ja sai sen väännön jälkeen 30 euroon tingittyä. Tuli sanomaan että mene ostamaan ne pois.

No menin. Nyt hinta olikin 45 euroa. Vedin karmeet pultit, että annetaan sitten vaan olla kaupat. Kaveri meinas että voinhan mä tinkiä. En meinaa kahteen kertaa tinkiä yhtä tuotetta, että pidä vaan rojus. Sen jälkeen pidin pitkän saarnan ja opetuksen keiden kanssa kannattaa vääntää pitkään ja keiden kanssa kaupat pitää 'clousata' nopeasti. Ja miten tehdään lisäkauppaa ja millä tekniikalla millekin ostajatyypille.

Oli semmoinen 'jyrkisukula-olo' kun lähdin sieltä pois lasit mukana kera kotelon ja puhdistusliinan.:eek:
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Maaseudun tulevaisuus alkoi tehdä lööppejä.

SUURTULIPALO OLI LÄHELLÄ - joku poika sai tulitikkuleikeillään melkein yhden paperin syttymään.

90 KILOINEN SIKA AMMUTTIIN - kyseessä olikin vain joku mies.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Kerroin olevani allerginen siniselle ja katsos vaan. Kaikki ihmiset olivatkin sen jälkeen sinisiä.
Jätkä oli smurffikylässä! Varma tieto.

Savonlinnassahan on smurffikyläksi kutsuttava mesta jossa katkolla olevat densot smurffeilee ihan kybällä. Summa summarum:
Entinen töikaveri jolle toi soppa maistuu ihan kybällä ja aina sattuu ja tapahtuu veti kerran sellettii setin, että sanoi vaimolle lähtevänsä terdelle yksille. No aamuyöstä sitten aivan jäätävissä naamareissa pyrki sisään yhden katkodenson kanssa asumukseensa jatkoilemaan. Muija tuumas että nyt painukaa vittuun, tänne ei oo tulemista. Ei muuta kun taksilla smurffikylää kohti ja uusien haasteiden pariin.
Tapahtumat on kuulemma sen jälkeen hieman epäselkeät, mutta jätkä oli herätetty alastomana sängyltä palomiesten toimesta.
Katkodenso oli päättänyt pistää molempien sankareiden vaatteet kivaksi pikku nuotioksi keskelle asumuksensa sisätiloja.
Ambulanssilla kotiin saapuva, lämpöhuopaan kääriytynyt sankarimme oli kuulemma niin komee näky että vaimo pisti lusikat jakoon siltä istumalta.

Hyvä meno hei! Eipä mulla muuta.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Minä EN tunne työkaveriasi, enkä ole ainakaan muistaakseni noin toiminut.

Missä muuten on smurffikylä? Itsehän hengailin lähinnä pilvilinnoilla.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Näin viimeyönä kovin ahdistavan unen.
Olin intiassa lomamatkalla kun hokkuspokkus saatana itse päätti tulla maanpinnalle. Siinä se sitten alkoi lahtaamaan porukkaa ympäriltä ja jätti ainoastaan minut ja jonkun toisen hahmon henkiin. Jouduttiin sitten sen apupojiksi ja juostiin ympäriinsä lahtaamassa porukkaa. Aina kun sain pirulaisen kanssa neuvoteltua ja sovittua, että voisitko nyt jättää edes nämä ihmisraukat henkiin ja tuli olo, että huh tästä selvittiin niin sitten napsahti ysimillistä heille silmien väliin. Pirulliset naurut aina päälle, että hehheh jätkä usko!
Jossain vaiheessa sen apureiksi ilmaantui myös lauma tyrannosauruksia jotka söi populaa että maiskis vaan.

Monen monta tuntia kesti se uni. Tai ainakin siltä se tuntui.

Miten sulla noin niinku muuten menee? Vissiin ihan hyvin.
 
Ylös