Kerrohan unesi, niin ...

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Olin viime yönä taas maallamaalla, kuten aika usein unissani. Istuin kummipojan kanssa pirtissä ja huomasin, että ikkunan takaa katsoi sisälle lintu, joka kasvoi nopeasti. Se seisoi maassa, mutta sen pää näkyi kokonaan ikkunasta. Lintu oli musta, mutta sen päälaki oli punainen. Laitoin (olemattoman) sälekaihtimen eteen ja väänsin näkymän piiloon. Se vaan näkyi. Vedin vielä verhon eteen ja kuvittelin olevani turvassa. Yht'äkkiä lintu hyökkäsi sisälle ikkunan läpi ja kun pakenin, se tarttui hartioihin ja alkoi nokkia päätäni. Taistelin pihalla sitä vastaan. Kaikesta päätellen olen selvinnyt hengissä. Olipa epämiellyttävä uni.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Näin unta että olin tallinnan risteilyllä. Panin serkun tyttöystävää, hampaat tippuivat suusta ja virtsasin verta tuntemattomien naisten hyttiin...

...olikohan se nyt varmasti vain uni?
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Mulla on kotona risteily-kännisekoiludiodraama. Sillä on hyvä käydä läpi skenaarioita.
Edellisessä skenaariossa risteilijällä nimeltä Albert tuli ulostetta housuun tiukassa paikassa.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Uljas paneksija - paljas unek... HEI! Tämähän oli varmaan Alpulta ihan tarkoituksella tämmönen hei kuulkaas nyt!
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
F1:n turva-auto oli muutettu semmoiseksi ravityyliseksi pickupiksi jossa on koko radan leveyden peittävät puomit sivuilla.
Riciardo veti lämä tiskissä puomia päin ja töttelströmmelöi myös Vettelin keskeyttämään.
Sitten alkoi soimaan "juon juon minä poika juon, minä tykkään olla kännissä" jota kesti aina siihen hetkeen kunnes heräsin ja hyräilin kyseistä biisiä.
 

Hartsa76

Well-known member
Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7206
Eräänä yönä näin unen jossa kävelin parkkipaikalla olleen moottoripyörän ohi frettiä ulkoiluttaen ja kun hetkeä myöhemmin vilkaisin taakseni näin, että Cannoballin jäseneksi paljastunut moottoripyörän omistaja käynnisti moottoripyöräänsä vihaisen näköisenä minua katsellen.

Sen nähtyäni kiihdytin vauhtiani, mutta hetkeä myöhemmin Cannonballin jäsen sai minut kiinni kaartaen moottoripyörällään eteeni estääkseen pakenemiseni ja parkkeerasi moottoripyöränsä siihen.

Seuraavaksi Cannonballin jäsen tarttui molemmin käsin kiinni rinnuksiini ja raahasi minut kadun toiselle puolelle kaiteen viereen alkaen tivata minulta syytä sille miksi olin kolhinut hänen moottoripyöräänsä ja käski minun pyytää sitä anteeksi katsellen samallla ympärilleen sen näköisenä, että aikoi heittää minut kaiteen takana olevaan jyrkkään alamäkeen.

Lopulta anteeksipyyntöni riitti Cannonballin jäsenelle eikä hän heittänyt minua jyrkkään alamäkeen, mutta siihen saattoi vaikuttaa sekin, että tapahtumapaikka oli keskellä kaupunkia ja tapahtuma-aika keskellä päivää, joten todistajia tapaukselle olisi ollut liikaa.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Toissayönä näin homoeroottisen unen, joka mahtoi saada innoituksensa American horror story-sarjan ykköskauden nelosjaksosta, jonka katselin ennen nukkumaanmenoa. Saman yön unesta muistan liputtaneeni Suomen sotalipulla. Lippu oli puolitangossa.
Viime yön unessa erottiin rouvan kanssa, koska ollaan oltu jo niin pitkään kimpassa.
Olenko siis häviämässä sodan omaa homouttain vastaan? Laitanko jo deitti-ilmoituksen "miekkaa tuppeen" -osastolle?
 

Quasimodo

Well-known member
Liittynyt
30.6.2008
Viestit
5455
Sijainti
Helsinki
Mulla oli ilmeisesti todettu Hortonin syndrooma, koska sain postissa sellaisia pieniä silmäluomeen kiinnitettäviä tarroja. En muista tarkkaan tarrojen sisältöä, mutta niiden tarkoitus on kertoa ulkopuolisille, että niiden käyttäjä kärsii karmivista silmän seutuun kohdistuvista päänsärkykohtauksista.

Toivottavasti ei ollut enneuni. Onneksi mulla ei ole ollut enneuniin taipumustakaan. :idea:
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Oon aiemminkin huomannut että syömällä jotain suolaista ennen nukkumaan menoa saa hauskimmat unet, eilen vedin mikropaukkumaissia iltapalaksi ja niinpä sitä mentiinkin porukalla aivan toiselle planeetalle. Siellä kivisellä ja kallioisella planeetalla asusteli apinoita sekä varaanimaisia liskoja ja niillä oli keskenään jotain kärhämää. Me ihmiset jotenkin onnistuimme jakaantumaan puoliksi molempien puolelle. Erimielisyyksiä aloimme ratkomaan siten että liskot sihisivät pienehkön rotkon toisella puolella, ja me jotka olimme apinain puolella, heittelimme liskoja pikkukivillä ja apinain kakalla rotkon toiselta puolelta.
(Semmosilla lihapullan kokoisilla. Olen muuten tosi huono heittelemään apinankakkalihapullia.)
Joten kyllähän me oltiin hieman niskan päällä siinä taistossa.
Kunnes paikalle saapui joku isohkon lentokoneen kokoinen lentokykyinen hirmulisko, aikaslailla selkeesti niiden varaanien kaveri. Tilanne muuttui "hieman" uhkaavaksi joten olimme pakotettuja pakenemaan tunneleihin ja heräämään.
 
Ylös