Kerrohan unesi, niin ...

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Näin unta, että olin aave, tosin ennen aaveeksi tuloa piti käydä kääntymässä avaruudessa, mutta oli sen verran epäselvät pelisäännöt, että mulle jäi vähän epäselväksi miksi. Avaruuteen pääsi onneksi helposti erään luukun kautta ja samaa tietä sitten takaisin. Jokatapauksessa aaveena hauskuutin itseäni leijumalla näkymättömänä ihmisten seassa ja lyömällä jokaista vastaantulijaa avokämmenellä päin näköä, vähänkös ihmettelivät. Ton jälkeen filmi valitettavasti katkesi.
Muutu aaveeksi kulkemalla lähtöruudun kautta. Sääntö §229:41
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Kimi Räikkönen oli vierailevana starbana DTM-kisassa sillä seurauksella että hän törmäsi keskelle suoraa jämähtäneen Simona de Silvestron auton takanurkkaan täydellä vauhdilla. Kimin kypärään tuli reikä ja ranne meni poikki. Unen lopussa vielä vakuuteltiin, että hengenvaaraa ei tällä hetkellä ole.

Sen verran vielä muistan, että loppukauden Ferraria ajoi Davide Valsecchi ja MAXin aika-ajolähetys peruttiin, kun dramaattista kolaria kelailtiin edestakaisin hysteeristen äänenpainojen siivittäminä.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Olin BB-talossa ja Andte kertoi että tissejä on saunassa, mutta ei siellä ollut. Sitten se sauna lähti lentoon ja siellä olikin joku BB-nainen ja sitten se laskeutui jonnekin hevonkuuseen ja kun tultiin saunasta ulos, niin se olikin tosi iso pahvilaatikko, jonka kyljessä luki isolla SCHENKER.

Mitä tästä voimme päätellä?
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Tässä yönä eräänä näin unta jossa heeboili Toleranssisiipi. Mielenkiintoinen fakta oli se, että mies näytti aivan avatariltansa.

En muista unen toimintoja ynnä tapahtumia sen tarkemmin muutoin kun että Tole kovasti huiski kädellä että tuolla niitä on. Ai missä? ai mitä? No tuolla tuolla!
 

Örfil

Guest
Kirjoitan nimen Albert usein "man of the Year". Miten sillee sormet aivan tahdosta riippumatta takovatkin?
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Oskari Saari keskittyi koko kisan ajan puhumaan omasta palkastaan ja sen muodostumisesta. Manaili, että esimerkiksi Martin Brundlella on paljon isompi vaikkei ole edes ammattitoimittaja.
 

AJ

Well-known member
Liittynyt
19.7.2000
Viestit
69605
Sijainti
Toinen Maailma
Ostin taannoin housut, jotka piti jättää liikkeeseen lyhennettäviksi. Näin sitten unta, että olivat lyhentäneet vain toisen lahkeen. Housuista.
 
Ylös