Kerrohan unesi, niin ...

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Näin ihan suht sekavaa unta viime yönä.
Kovasti koitin estää susikoiraa syömästä jotakin unilelua. Sitten joku olikin ulostanut oikein kunnon isot jötkäleet suihkun lattialle ja heti perään oltiinkin näsijärviristeilyllä jossa muuan Albert Oil huusi kovaan ääneen että nyt vittu hänelle valkosta liitua ja vähän äkkiä, että pääsee kirjoittamaan rantakoivun kyljessä olleeseen visaan oikeat vastaukset.
 

jupla

Well-known member
Liittynyt
30.6.2005
Viestit
12416
Sijainti
Kurjala
Putin tuli kylään. Posmotti vepsää sujuvasti, leppoisa äijä. Katselimme lintuja ja laskimme pulkkamäkeä. Pulkat Putin toi mukanaan, olivat Neuvostoliiton aikaisia, Gulag-merkkisiä ja ne oli tehty ihmisnahasta. Ihmeen vakaita ja liukkaita pulkkia. Hauskaa oli.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Itekki näin GULAG-aiheista unta viikolla.

Hain töihin Oulun postikeskukseen, jossa jututin jotain pomomiestä. Kerroin omaavani kokemusta alalta, mutta ei hän korvaansa lotkauttanut mun CV:lle vaan osoittin kädellä, että marssihan tuohon suuntaan. Saavuin isoon kylmään halliin jossa oli pitkiä penkkejä ja pöytiä. Pöydissä oli noin 15 hemmon ryhmiä tupakoimassa ja jäähileistä vissyä juomassa. Vaatetus oli toisen maailmansodanaikainen venäläinen sotilastoppapuku. Kun meitä uusia tulokkaita saapunut reilun tusinan porukka niin meistä muodostettiin työprikaati ja saimme oman pöydän. Siinä sitten käärittiin sätkiä ja lipitettiin jäistä vissyä hyisessä hallissa, kunnes tuli komento purkamaan kuormaa. Välillä rekan purku ja välillä junanvaunun. Tapasin ohimennen entisiä työkavereita, jotka lähtivät 90-luvun puolivälissä Oulun postikeskukseen töihin. Päivittelin heille, että tämmöstäkö se täällä onkin. Tämmöstä, vastasivat alakuloisin masentunein mielin.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Semmonen kevyt painajainen. Kesken muuten vaan uhkaavan, väkivaltaisen unen havahduin siihen että joku seisoo sängyn vieressä. Semmonen uhkaava, väkivaltainen hahmo. Ei se tehnyt mitään, oli vain uhkaava ja väkivaltaisen oloinen.
Vieläkin purskahtelen välillä itkuun, mitä nyt olkani yli kurkkimiselta ehdin.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
3:lme unta:


Olin lomamatkalla Hockenheimissä ja mööttesin Jacqueksen. Oli ratapäivät menossa vanhalla rataversiolla. Jaqqu nouti varikolta avo-ohjaamoisella Ferrari 458 Italialla. Ei mitään, auton kyytiin ja matkaan.

Eräs kaveri oli varikon portilla päästämässä autoja radalle, viimein meidän vuoro. Lähdettiin laskemaan täyttä vauhtia rataa pitkin. Sitten metsäosuudella ennen vanhaa ekaa shikaania joku tuli sähkötrukilla vastaan. Jaqqu teki onnistuneen väistön keijomaisilla reflekseillä 300km/h nopeudesta. Tuumasin jotta pitää soittaa kaverille portilla jotta keskeyttävät ajot ennenkuin tulee ruumiita. En millään löytänyt kaverin numeroa puhelimesta ja yhtäkkiä olin kotona, etsien edelleen numeroa vanhasta puhelimesta.


Toisessa unessa olin Tukholmassa. Siellä joittenkin spurgukavereitten kanssa kaatamassa kunnes eräs poliisitäti tuli sanomaan että "soosoo, tisdag" ja näytti lehdestä päivämäärää. Ei olis vissiin saanut olla alkuviikosta niin humalassa. Itse näytin, että sulla tätileissön on vanha lehti ja näytin päivän lehteä joka näytti päiväksi torsdag ja jatkoimme juomista. Sitten olin yhtäkkiä päätynyt jonnekin kämppään räpläämään pinppiä ja lensin pihalle huonon käytöksen ja humalan takia.


Kolmannessa unessa olin jossain tietokonepelissä sisällä ja siellä sitten juoksin kaverin kanssa karkuun jotain ökkömönkiäisiä.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Unessa seikkaili ainakin henkilö, joka kertoi nimekseen "26 vee nussittava blondi" ja Joulupukki. Korvatunturin paja räjähti ja sitten päähenkilöt lähtivät tappamaan Osama bin Ladenia.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Viime yönä olin puntilla ja käsi revähti.

Eipä hätää, sillä isosisko tiesi mikä auttaa. Veti keittiösaksilla käden olkapäätä myöten poies.

Hyvä pössis. Harmitti vaan sitten lopun yötä, kun veti ihan juuresta eikä jättänyt sellaista kivaa pientä tynkää.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Mutta deodorantin kulutus tippuu puoleen tuolla peliliikkeellä.
 

Örfil

Guest
Toissayönä koko perhe heräsi kun pomppasin ylös kesken unien ja huusin täysillä "perkele".

Joku ristiriita siinä oli unessa ja päätin että nyt loppui urputus ja iskin nyrkin pöytään.

Koiratkin ihan säikähti. Ja vaimo.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Hengailin Budan puolella yömyöhään. Kannoin vatia varaosa-corsican alle öljyvuotojen varalta ja viereeni ajaa gangstaräppiä luukuttava Xzibit lowriderblingbling 50-luvun jenkillä. Minä peljästyn vähän mustia miehiä, mutta sieltä se Xzibit tulee luokseni kehumaan autoa selvällä suomella. Kysyy onko vuosimallia 92, ja vastaan olevan 93... Mallailtiin tyhjään konehuoneeseen täytettä (en tiedä mille vuodolle sitä vatia tarvitsin aiemmin). Sitten kerroin, että Suomessapa voi saada korvauksia, jos omaa tunariuttaan menee kaatumaan. Naureskeli, että sehän on kuin jenkeissä. Sen jälkeen kuva zoomautui poispäin ja lopputekstit alkoivat rullata.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Viime aikoina tullut muistettua yön unia pitkän tauon jälkeen. Muumien taikuri poisti aikavyöhykkeistä 2/3.
 

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Kolme eri painajaista viime yönä. Viimeisessä äiti teki kuolemaa ja kuolikin sitten. Meni naapuriin kuolemaan ettei kuole kotiin.

Huh huh.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Monty Python oli avoimesti kansallissosialistinen porukka. Turengin Kauppakujalla kuvasivat rasistisia sketsejään ja Cleese nerona rakensi jonkinlaista valtavaa neekerientapposukellusvenettä, jota polleana esitteli.
Mutta ah ja voi. Kone oli vain kuusipaikkainen ja koska Hitler ja Goebbels piti saada mukaan riemukkaalle listiäisristiretkelle, jäivät Idle ja Jones pettyneinä ja katkerina lehdelle soittelemaan. Miehet alkoivat rakentaa omaa konetta mutta koituipa tämä heidän onnekseen - Cleesen rakentama kone kun tuhoutui valtavan räjähdyksen siivittämänä heti kun koneet käynnistettiin.
Minunkin piti jonkinlainen valinta tehdä, että kumpaan natsijoukkoon kuulun mutta pissahätä herätti ennenkuin sain aprikoitua asian loppuun asti.
 

Captain Howdy

Well-known member
Liittynyt
6.6.2001
Viestit
20416
Joo toi vituttaa joka kerta, kun kusihätä herättää ennenkuin ehtii valita natsijoukkonsa!
 

Hartsa76

Well-known member
Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7206
Minä näin toissa yönä unen jossa pelastin kaikkiaan neljä lasta.

Ensimmäisen lapsen pelastin hakemalla hänet pois väkivaltaisen äitinsä luota.

Toisen lapsen pelastin kerrostalon katolta jonne hän oli jotenkin onnistunut eksymään.

Kaksi viimeistä lasta pelastin huonokuntoisesta yhdysvaltalaisesta koulubussista jossa toinen lapsista oli jäänyt puristuksiin kahden penkin väliin ja jonka minä vapautin pinteestä siirtämällä etupuolella ollutta penkkiä eteenpäin.

Kaikkia lapsia yhdisti se, että he eivät olleet suomalaisia vaan ensimmäinen lapsi oli afrikkalainen, toinen oli mitä ilmeisimmin lähi-idästä ja kaksi viimeistä lasta olivat kiinalaisia.

Mielenkiintoista unessani oli myös se, että siinä oli myös Chuck Norris jonka kanssa yritin mennä jonkinlaiseen vankilaan jotain tyyppiä hakemaan ja siitä FBI ei lainkaan tykännyt, koska he yrittivät tappaa sekä minut että Chuck Norriksen Apache-taisteluhelikoptereilla ampumalla, mutta sen verran huono sihti FBI:n agenteilla oli, että he eivät osuneet sen enempää minuun kuin Chuck Norrikseenkaan.
 

Trullinkaasu

Well-known member
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
9312
Olin Mika Häkkisen polttareissa. Oltiin jossain Vantaalla, muistaakseni Rekolassa, jonne oli avattu noin viikko sitten uusi juottola, jonka nimi oli Simodeuksen baari. Iso, avara ja ylellinen juottola ei sopinut ehkä parhaiten juuri Rekolan kaltaiseen pummilähiön idylliin, mutta siitä huolimatta Vantaa oli ylpeä uudesta vetonaulastaan. Jopa kaupunginjohtaja Keijo Töttönen oli todennut, että Vantaalla on nyt uusi ylpeydenaihe.

Häkkisen Mikaa siis juhlittiin. Mika oli puettu sellaiseen puna-keltaiseen, raidalliseen marimekon kesämekkoon. Päässään oli hopeanharmaan värinen tonttuhattu ja jaloissa ruskeat crocsit. Tunnelma oli riehakas, kun Häkä teki polttarivieraiden yllyttämiä härskejä ja villejä ehdotuksia. Naurun kikatukset kaikuivat katonharjassa. Kaikilla oli hauskaa ja ilta oli ollut ikimuistoinen.

Tunnelma ei ollut vielä kuitenkaan saavuttanut huippuaan, sillä yksi numero oli vielä luvassa. Eräs vantaalainen invavessa-malli oli nimittäin illan viimeinen vieras. Hän oli mallimaailman ylivoimaisesti tunnetuin ja suosituin miesmalli.

Kun Joni avasi Simodeuksen oven, kukaan ei erehtynyt. Mustien lasien alta paljastui viettelevä katse, karisma oli jälleen kerran erehtymätön. Maailmasta ei löytynyt parempaa poseeraajaa. Tiukat, tumman siniset pillifarkut ja kelatainen I love you -paita koristivat Jonia.

Tunnelma saavutti huippunsa, kun Mikan oli vedettävä Jonin tunnettu inva-walk yleisön edessä. Mika innostui jammailemaan jopa ihan kellon ympäri ja vieraat lipittivät pitkälle yöhön omenasidukkaa aivan kuin ollakseen jotain koviksia.

Sitten heräsin Nokia Lumian kilisevään herätysääneen ja hieroin unihiekat pois silmistäni. Voi veljet että miten tämä on mahdollista.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Olin Koomikot-ohjelman toisella tuotantokaudella yhdessä Pentti Siimeksen, Pekka Laihon, Juha-Veli Jokisen, Teemu Selänteen, Ville Haapasalon ja Riitta Havukaisen kanssa. Oli kauhea nälkä koko ajan mutta sain syödäkseni vain kivikovaa jäätelöä. Kalaan ei saanut koskea, koska neekeriksi pukeutunut Laiho kielsi.
Muutenkin oli jännää. Siimes liikuttui, kun Selänne lauloi hälle jääkiekkoaiheisen serenadin, vaikkei kuulemma ole elämässään ainuttakaan ottelua katsonut. Muistan ihmetelleeni mitähän ne minulle aikovat esittää, kun kukaan ei minua tunne.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös