Täytettyä patonkia its tehtynä syön taas ja jälleen samoilla ainesosilla. Hyvää on!Täytetty patonki itse tehtynä. Ainesosat:
- maalaispatonki
- savustettua kinkkua
- flora-levitettä
- salaattia
- kurkkua
Nyt on oikea thread. :alppu:
Mielihalu iski että jos laittais huomenna herneet likoon ja väsäis viikonloppuna hernerokan. Ässämarketista vaan Votkinin savuluita ja -potkaa makua antamaan.Itsehän vedin hernarin lisäksi ainoan maistuvan eineksen, maksalaatikon. Alas huitelin tietty oluella, ja örisin sohvalla.
Tuossa on ajatusta. Paitti, että täällä kulmin olisi savuina Kivikylän tuotteet. Saas nährä?Mielihalu iski että jos laittais huomenna herneet likoon ja väsäis viikonloppuna hernerokan. Ässämarketista vaan Votkinin savuluita ja -potkaa makua antamaan.
Ja kuulua. Ja haista.Tuossa on ajatusta. Paitti, että täällä kulmin olisi savuina Kivikylän tuotteet. Saas nährä?
Josta tuli mieleen, että voitaisiin viikonloppuna testata oikeaa maksalaatikkoa.. No nyt, kun tuli mieleen, niin miksei hernekeittoakin.. Mielikuvat huuhtelen alas oluella.Mielihalu iski että jos laittais huomenna herneet likoon ja väsäis viikonloppuna hernerokan. Ässämarketista vaan Votkinin savuluita ja -potkaa makua antamaan.
Mielihalu iski että jos laittais huomenna herneet likoon ja väsäis viikonloppuna hernerokan. Ässämarketista vaan Votkinin savuluita ja -potkaa makua antamaan.
Ihan sama, mutta keittelin jo aamutuimaan valmiiksi. Nyt hieman lämmitän vaikka ei tuo iso kattilallinen reilussa parissa tunnissa paljoa ehtinyt jäähtyä. Aivan parasta talviulkoilun jälkeistä ruokaa. :ahem:Herneet ovat lionneet aamuyöstä asti ja yksi halkaistu savupotka odottaa pataan pääsyä jääkaapissa.
Vinkkinä: Jos sun äidillä on joku resepti, josta todella pidät, hanki se ja harjoittele hyvissä ajoin tekemään sitä ruokaa/syötävää.:ahem:En vielä mitään, mutta vaimo tekee paraikaa pullia! Kohta tuoretta pullaa ja maitoa NAM!