Syön parhaillaan...

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18422
Niin hyvää kotitekoista kuin myös kaisersalaattia että piti ottaa lisää oikein kahteen otteeseen.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Minä kun en osaa ruokaa heittää roskiin niin tein kovaksi kuivuneesta jälkiuunileivästä ja kovaksi kuivuneesta juustokannikasta juustovoileipiä. Uunin grilliteholla rapsakka pinta. Lisäksi voita, tomaattia ja hk-blöödiä. Toimii.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Noi kurskin ruokakuvat kun printtais metri kertaa metri, kehystäis ja veis Kiasmaan niin menekki ois inhorealistikkojen keskuudessa taattu. Tonnin hintalaput raameihin.
 
Ylös