F1-uutisia

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Renessanssinero

Perusfeidaaja
Liittynyt
23.4.2005
Viestit
4948
Sijainti
Vantaa
Hyvä Anne-Mari Berg! Tosi tanakkaa tekstiä, just noin se on!

Kimi "jääkalikka" Räikkönen. :D Päivän paras! :D
 

Thunder

Vihan aiheuttaja
Liittynyt
20.1.2002
Viestit
7970
Taisi A-M Bari ottaa valtavia, vihreän levän peittämiä kiviä nokkiinsa ja hänen pitäisi tietää, ettei Kimi välitä lehdistöstä, eikä muutenkaan muita itseään tyrkkääviä tyyppejä. Asiallisesti ja luonnollisia tyyppejä Kimi kyllä varmaan ottaisi vastaan vasta muutamia tapaamiskertoja myöhemmin. Tyypillistä Kimin käytöstä ja hyvä näin.
 

Tommi123

Namiskuukkeli
Liittynyt
7.9.2008
Viestit
1828
Sijainti
<:
Anne-Mari Huo. öö Berg halusi vaan julkisuutta. Varmaan Mtv3 maksanu ku vaihtoivat äsken Heikin Kimiin.
 

Jan1

Well-known member
Liittynyt
15.3.2008
Viestit
570
Sijainti
Nurmijärvi
Anne-Mari Berg: Sain Räikkös-fanien vihat niskaani

Kohukaunotar Anne-Mari Bergille tulivi palautetta, kun hän arvosteli Kimi Räikköstä tökeröksi jääkalikaksi.

Anne-Mari kertoi Urheiluviikolle suoraviivaisen mielipiteensä F1-kuski Kimi Räikkösestä. Kaunottaren mielestä Ferrari-kuski käyttäytyy fanejaan ja mediaa kohtaan tökerösti. Anne-Mari sai melkoisen palauteryöpyn niskaansa, kun hän arvosteli Räikkösen olevan tökerö jääkalikka. Samassa haastattelussa hän puolestaan ylisti Heikki Kovalaista.

– Sain nopeassa ajassa aivan järjettömästi palautetta. Osa oli kanssani samaa mieltä, mutta sain myös Räikkös-fanien vihat niskaani, Anne-Mari naurahtaa Viihdeuutisille.

Hän seisoo kuitenkin sanojensa takana.

– Näin itse Kimin toimintaa, kun oli pr-töissä Saksassa. Mielestäni Kimi ei osaa kohdata mediaa eikä fanejaan. Seison sanojeni takana palauteryöpystä huolimatta, Anne-Mari sanoo.

Hän on edelleen kipeä. Kaunotar joutui hiljattain sairaalaan pahan keuhkokuumeen vuoksi.

– Minulla oli pahimmillaan 41,2 astetta kuumetta. Minulla on vielä yskää, mutta olen hiljalleen toipumassa. Ajattelin jo alkaa hoitaa työjuttuja tällä viikolla, Anne-Mari kertoo.

MTV3
Naurettavaa, ei voi muuta sanoa. Ja samalla voi todeta ettei MTV3 petä taaskaan.
 

Jonasz

Road Racing
Liittynyt
14.11.2007
Viestit
369
No eikai kaikkien tarvi Kimistäkään tykätä. Joidenkin mielestä Kimi vaan on jääkalikka ja Lewis homoikoni. :D
 

Tommi123

Namiskuukkeli
Liittynyt
7.9.2008
Viestit
1828
Sijainti
<:
Honda-talli ei pääse aloittamaan testirupeamaansa suunnitelmien mukaisesti torstaina Silverstonessa, kertoo Autosport.com.

Vielä vahvistamattomien huhujen mukaan Hondan entinen tallipäällikkö Ross Brawn on ostanut joulukuussa toimintansa lopettaneen F1-tallin. Hondan piti aloittaa tulevaan kauteen valmistavat testit torstaina Silverstonessa, mutta suunnitelmista on nyt jouduttu luopumaan.

Autosportin mukaan Hondan odotetaan kuitenkin pääsevän radalle Barcelonan testeissä ensi viikolla, jolloin tallit testaavat yhdessä viimeisen kerran ennen kauden starttia.

F1-kausi käynnistyy maaliskuun 29. päivä Australian Melbournessa.

MTV3. Kuinka voi luottaa jos kerran mtv3 uutinen:doubtful:
 

|EdU|

Scuderia Ferrari
Liittynyt
23.12.2008
Viestit
1927
Sijainti
Järvenpää
Liekö tuolla tallilla sitten mimmoinen paketti jos pääsee vain kertaalleen testaamaan ennen Melbournea ?
 

Pärre

Well-known member
Liittynyt
15.4.2008
Viestit
3311
Sijainti
Lahti
Liekö tuolla tallilla sitten mimmoinen paketti jos pääsee vain kertaalleen testaamaan ennen Melbournea ?
Näinä ankeina aikoina jyvät erottuvat akanoista. Parhaitten tallien ei tarvitse muuta kuin päräyttää koneet käyntiin Melbournessa ja homma on bueno. Todennäköisesti heille riittää myös voitto joka saavutetaan yhdentuhannesosan turvin. Kaikki muuhan olisi turhaa revittämistä!
 

JVR

Banned
Liittynyt
17.6.2007
Viestit
2963
Briatore lyttää Piquet'n mahdollisuudet

F1-sarjassa Renault-tallia kipparoiva Flavio Briatore ei usko kuljettajansa Nelson Piquet'n yltävän alkavalla kaudella suuriin mainetekoihin.

Viime kaudella Piquet jäi pahasti tallitoverinsa Fernando Alonson varjoon. Briatoren mukaan Piquet'n pelkkä kuuluisa sukunimi ei riitä tuomaan menestystä formula ykkösissä.

- Tällä hetkellä hän ei voittaisi maailmanmestaruutta Renault'lla tai Ferrarilla. Hän on arvoituksellinen kaveri. Pelkkä sukunimi ei tee hänestä yhtään nopeampaa, kritisoi Briatore kuljettajaansa espanjalaisen uutistoimisto EFE:n mukaan.

Briatoren mukaan alkava kausi on Piquet'n uran jatkon kannalta ratkaisevan tärkeä.

- Olen jälleen kerran yrittänyt kehittää nuoresta kaverista asemansa vakiinnuttavan kuljettajan. Tämä vuosi kertoo meille, olemmeko valinneet siihen oikean kaverin, lisäsi Briatore.
Hyvä että jossain uskotaan vielä vähemmän kakkoskuskiin kuin Heikkiin McLarenilla :frank:
 

Oberfeldwebel

Ylivääpeli
Liittynyt
6.9.2003
Viestit
4275
Hyvä että jossain uskotaan vielä vähemmän kakkoskuskiin kuin Heikkiin McLarenilla :frank:
Joo, tää oli aika tyly juttu, vaikka totuuden ripettä onkin mukana.
En tiiä millainen on alkuperäinen teksti, mutta ei varmaan nosta Piqeen mieltä aivan pilviin asti..
 

mjk

...
Liittynyt
6.10.2007
Viestit
2675
Kimi Räikköstä piinaa tuttu vika!

Enää kolme ja puoli viikkoa aikaa F1-kauden avauskisaan, kun Ferrarin sisäpiiristä kantautuu yllättävää tietoa. Uudessa Ferrarissa on samanlainen vamma kuin sen edeltäjässä.

Ferrari ei ole päässyt eroon rengasongelmasta, joka on häirinnyt Kimi Räikköstä jo pitkään. IS Urheilun saamien tietojen mukaan Ferrarin renkaat eivät vieläkään lämpene riittävän nopeasti. Ongelman odotettiin poistuvan sileillä sliksirenkailla, mutta niin ei ole käynyt.

Räikkösellä on ollut renkaiden kanssa ongelmia siitä asti, kun Bridgestone voitti formula ykkösten rengassodan ja eteni monopoliasemaan. Osittain se on johtunut hänen ajotyylistään. Etenkään eturenkaiden lämmöt eivät ole kohonneet tarpeeksi nopeasti ihannetasolle. Se on aiheuttanut vaikeuksia aika-ajoissa ja ensimmäisillä kisakierroksilla.

Ferrarilla ei vielä tiedetä, miten vakavia nykyiset rengashuolet ovat. Ensi viikolla viimeisten yhteistestien jälkeen tilanteesta saataneen selkeämpi käsitys. Ehkä jopa koko ongelma poistuu esimerkiksi pehmentämällä etujousitusta.

Räikkösen kannalta on positiivista, että uusi Ferrari ei enää käyttäydy niin aliohjautuvasti kuin ennen, ja testivauhti on ollut hyvää pitkillä matkoilla. Auton luotettavuudessa on yhä parannettavaa, mutta niin on myös muilla kärkitalleilla.

Ferrarin väelle eniten päänvaivaa ovat aiheuttaneet elektroniikkaviat, mutta autolla on myös päästy ajamaan kisapituuksia ongelmitta. Jarrutusenergiaa kierrättävää KERS-järjestelmää Ferrari ei todennäköisesti käytä vielä avauskisassa Melbournessa. - Janne Aittoniemi IS


Aika pihalla kaveri.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös